Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják mostanság már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják mostanság már kötelező résznek az orált egy párkapcsolatban ? És ha valaki nem szereti akkor emiatt hagyják el ? Miért ragaszkodnak hozzá a legtöbben ennyire görcsösen ?

Figyelt kérdés
nov. 4. 10:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha az ember mindent megtesz a másikért, el szokta várni hogy visszafelé is ezt kapja. Különben miért érné meg dolgozni?
nov. 4. 10:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy jó és izgalmas dolog :) Rég el van ...va egy kapcsolat ahol bármi is "kötelező", ettől még az emberek többsége szereti. Ha te nem szereted akkor keress olyan párt aki szintén nem szereti - problem solved. Olyannal gyere össze akivel a szexuális igényeid egyeznek.
nov. 4. 11:06
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Mert jó érzés.

Imádom ha kényeztetnek úgy is, én is szívesen csinálom a partneremnek. Nem kényszerből csinálom.

De ha a partner nem szívesen csinálja megértem, de nem egymást keressük.

Nekem fontos része az orál.

nov. 4. 11:22
 4/17 A kérdező kommentje:
első! úgy értem hogy nem elvárás hanem egyszerűen nem szereti valaki csinálni,de ő sem várja el,hogy neki csinálják. tehát ha a nő nem szereti, ha így kényeztetik ő sem fog adni mert akkor nem követeli,hogy neki csinálják, és így a másik sem érzi úgy,hogy neki kötelező.
nov. 4. 11:31
 5/17 anonim ***** válasza:
4. A férfiak azért igénylik, mert ők szeretik, nem azért mert nekik adni kell, és akkor már jár vissza is. Hova tovább eleve sok férfi nyalni is szeret.
nov. 4. 11:34
 6/17 A kérdező kommentje:
És rengeteg pasi nagyol is,hogy ő micsoda nyaligátor,közben meg tudomány 0 mögötte. 4 olyan nő is van a környezetemben aki azért vált el a férjétől mert az illető hatalmas szex királynak meg kitűnő orális kényeztetőnek gondolták magukat aztán bumm, sorban hagyták őket ott.
nov. 4. 11:36
 7/17 A kérdező kommentje:
nagyzol
nov. 4. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:

6. Nem azt mondtam hogy tud, csak azt hogy szereti. 😏

Amúgy meg ilyenkor felmerül, hogy a nők mondtak e egyáltalán bármit, hogy hogy máshogy szeretnék….

Ebben ugyanis nem erősek, csak az elvárásban.

nov. 4. 11:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Én például folyamatosan mondani szoktam,hogy az nem jó,ott nem jó,aztán kapom az ívet,hogy ne dumáljak közben,hanem élvezzem. Jah,haver élvezném én,ha jól csinálnád..de ha nem nyilván szólok,és nem tűrök mint egy birka,csak azért,hogy az ő egója ne sérüljön.
nov. 4. 11:42
 10/17 anonim ***** válasza:
9. Aki alkalmazkodna, az meg nem kell….
nov. 4. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!