Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy csaj nem tud egyenes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj nem tud egyenes választ adni a méret preferenciára, az miért van? 🙄

Figyelt kérdés

Azért mert önbizalomhiányos, nem mert igényt megfogalmazni?

Egyszerűen nem képes az őszinteségre?

Simán szüz még, azt se tudja mi van?

Vagy tényleg mindegy nekik mekkora pénisz az, amivel nem lesz hüvelyi orgazmusa?

Kort, és nemet is írhattok

nov. 3. 22:36
1 2 3
 1/30 aZoé ***** válasza:
43%

Mert bármennyire is anonim módon lehet megtenni,ez mindig is tabu téma, és nőként én pontosan tudom,hogy az elvárt választ kell adni rá. Elvárások,mint az élet minden területén.

Zoé voltam és már 36 éves. A nememet találd ki :)

nov. 3. 22:40
 2/30 anonim ***** válasza:
76%
Az ugye megvan hogy a pénisz nem a nők igénye szerint növekszik? 😁
nov. 3. 22:40
 3/30 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem akarnak egy bites pasikkal diskurálni, akik azt hiszik a péniszméret a legfontosabb a szexben. A hülyékből viszont elegük van akik péniszmérettel zaklatják őket.
nov. 3. 22:44
 4/30 A kérdező kommentje:

#2 az ugye megvan, hogy akik nem illenek össze, azok ne fárasszák egymást feleslegesen?

#1 köszi, de a "nőként én pontosan tudom" helyett ildomos lenne azt írni, hogy ezt hiszed. Vigyázz, nem ugyan az! Mert így olyan, mintha legitimálnád a hazugságot, sőt kriminalizálnád az őszinteséget.

Én nem várok el semmit, csak az őszinteséget. 😉

Meg is hálálom

nov. 3. 22:47
 5/30 anonim ***** válasza:
41%
#4 s mivel hálálod meg? 😄
nov. 3. 22:50
 6/30 A kérdező kommentje:
#5, tipikusan egy olyan dolog ami a rátermettek (őszinték) privilégiuma, hogy megtudják. 😇
nov. 3. 22:52
 7/30 anonim ***** válasza:
39%
#6 igen, sejtem - egy adag f.sz selfivel, micsoda "hála" 😄😄😄
nov. 3. 22:54
 8/30 A kérdező kommentje:
Szerintem magadból indulsz ki. Boccs, nem akarlak nagyon letörni, de más síkon létezik nálunk a hála fogalma.
nov. 3. 23:00
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

Tokmindegy a farok meret. Kicsi nagy vekony vastag ... A lenyeg h milyen a szexualis kulturad !? Ha nem pesszol tokeletesen akkor tudsz e mashogy oromet okozni es akarsz e? Fontos e a no elvezete vagy sem?

Innentol a mekkora lenyegtelen lesz.

Tobb mint 250 ferfival szexeltwm volt mindenfele farok bennem de soha nem a merete miatt volt jo vagy rossz a szex hanem a pasi miatt!!!

Amigy csak mondom soha egyetlen alkalommal sem mertem le vagy kerdeztem ra h mekkora a pasi farka. Igy pl en sem tudnam szamsuerusiteni. De ha ezer rugozna a pasi hat rovid uton utilaput kapna 😁

nov. 4. 00:21
 10/30 anonim ***** válasza:
53%
Bátor vállalás, meg így anonim is.
nov. 4. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!