Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek kinek milyen most alul a vénuszdombja ? Kinek milyen a punci szőre, függetlenül attól hogy esetleg most csupasz. (Formálja göndör pl vagy egyenes, színe, dússága és mennyire szőrös vagy borostás pl comb körül) Kort is ha szabad.
Figyelt kérdés
okt. 5. 23:46
1/8 anonim válasza:
Ha meghagynám fekete közepes erősségű lenne. Lábaim fent nem szőrzenek.
De már tinikorom óta csupasz, és ezen nem is szándékozom változtatni.
2/8 anonim válasza:
Sötét, erős szőrzetem van,sűrű is és a lábam, combom is teljesen végig szőrös. Intim részen meg van,lábon sincs leszedve, de ott még nem nőtt ki hosszúra. Ilyenkor csak ritkán szoktam leszedni.
3/8 anonim válasza:
Ez a kérdésre akkor lenne izgalmas a válasz, ha lehetne fotót csatolni hozzá 😅
4/8 anonim válasza:
Csupasz. 14 éves korom óta borotválom. Egyébként sötétbarna a szőr és eléggé dús lenne. Combtőig tudna kiszőrösödni illetve köldök irányba is sajnos.
36N
5/8 anonim válasza:
sötét, erős, hullámos.
jelenleg kifejezetten hosszú, mindig amikor eldöntöttem hogy szőrtelenítek közbejött valami. menstruáció, betegség...
6/8 anonim válasza:
nem olyan dús, barna színű, viszont nagyon nagy kiterjedésű, a combom közepéig és felfelé a köldökömig, nemcsak borostás, rendesen szőrös.
Borotválom tini korom óta mert a bugyiból is kb 1 tenérnyi szélességben kilátszik kétoldalt.
26N
7/8 anonim válasza:
Koromfekete és nagyon dús volt az eredeti szőrzetem, de az IPL gép szinte teljesen eltüntette. N42
8/8 anonim válasza:
Az én páromé vastag erős sűrű sötétfekete színű. Imádom! 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!