Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti elfogadnátok ha a barátnőtök soha sem hagyná hogy megdugjátok őt? Vele maradnátok?
Figyelt kérdés
nov. 3. 19:23
22/30 Senior Séf válasza:
Ki van csukva. A szexuális együttlét, az intimitás a kapcsolat alapja.
23/30 anonim válasza:
Persze, ha így viszont nem probléma neki, hogy akkor mással dugok.
24/30 anonim válasza:
Volt ilyen, hosszú ideig... Sajnos el kell engedni, mindenkinek jobb lesz szerintem... Lehet neki is csak veled nem működik... méret probléma, esetleg nincs elég vonzalom stb... A következő làny màr a feleségem lett...
25/30 anonim válasza:
Írd le, léci, hogy mire hivatkozva tette ezt a kijelentés, hogy nincs behatolás, de más igen? Ez az érdekes rész, mi az ok? Testi elváltozás, betegség, lelki okok?
26/30 anonim válasza:
Milyen traumák érték ezt a lányt? Illetve mennyire fél a teherbeeséstől?
27/30 Sznfctm válasza:
Tök érdekes lenne tudni, hogy miért nem akar szexelni, illetve h a "minden lenne amit a pasi akar" az szexuális dolgokat is jelent-e, vagy azt h megfőzi a kedvenc kajád meg megmasszírozza a hátad meg takarít. ;)
Amúgy én alapvetően nem marandék vele, v max abban a korban, amikor már egyáltalán nem kívánja egy férfi a szexet (ha van ilyen, egyéne válogatja). 40 alatt pl kizárt... Viszont ha minden másra hajlandó, akkor miért nem próbáljátok megoldani a problémáját...?
28/30 Csakegysajt95 válasza:
29/L vagyok. Valahogy nem vonz a szex, egyszerűen vannak ilyen emberek. Akit zavar, az ne maradjon ilyen partnerrel együtt aki nem igényli. A másik oldalról nekem is kellemetlen lenne hogy nem tudom azt a szolgáltatást nyújtani a férfinak amit igényel
29/30 anonim válasza:
Én például 28 éves nő vagyok, de olyan traumák értek korábban, amik meggátolnak egészen a mai napig abban, hogy le tudjak feküdni valakivel, nem is voltam soha senkivel. Sajnos nagyon negatív tapasztalataim vannak, kérdező, ebben a témában, nem tudták/akarták megérteni mindezt azok a férfiak, akikkel eddig ismerkedni próbáltam. De biztosan akadnak kivételek, nem szabad feladni!
30/30 zolo válasza:
Ez nagyon érdekes kérdés. Eu problémák vannak, akkor erről nem tehet a nő. Idősebb korban ez már természetes szokott lenni. Idősebb pasik sem olyan aktívak már. Viszont fiatalon nem k8vanja. Akkor lelki okai vagy rossz tapasztalatai lehetnek. A nők más hogy működnek mint a pasik. Pasiknak a látvány már elég az izgalomtól. Nőknek a lelket kell meghódítani. Azért kíváncsi lennék ilyen kihívásra. Egy ilyen nőt sikerül meghoditani az a igazi dicsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!