Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kirpobálnám roma lánnyal legegyszerűbb a rosszlányok vagy egy hétköznapi lány is elfogadna pénzt az aktusért?
Figyelt kérdés
jún. 3. 09:31
1/14 anonim válasza:
Lehet hogy elfogadja nem hivatásos, utána meg “bánatpénzt” kér a családja. Aztán még azt is megmutatják, hogy felvétel is van arról, hogy a lányukat prostitúcióra rávetted.
Btk.
Prostitúció elősegítése
201. § (1) Aki
a) mást prostitúcióra rábír,
..
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2/14 anonim válasza:
Én nem próbálkoznék a helyedben random, mert elég nagy a veszélye annak, hogy megszúrnak, vagy jól elvernek, ha olyat fogsz ki.
3/14 anonim válasza:
A rosszlányokon találsz erre megfelelő partnert.
5/14 Senior Séf válasza:
Én a helyedben nem tenném ilyen lealjasító próbára az önbecsülésemet. A világon minden nyavalyás pasi tud csajt szerezni. Nem igaz,hogy csak pont te ne tudnál.
6/14 anonim válasza:
5,én se tudok,38 éves szűz férfi vagyok
7/14 anonim válasza:
A hónap vége felé már jóval olcsóbban is odaadják a cigányok a testüket.
De ez csak egy tipp, ha már mindenáron fizetni akarsz egy cigány lánynak a dugásért.
8/14 anonim válasza:
Egy cigaretta csikkért akár egész éjszakára veled mennek🤣
9/14 anonim válasza:
5-ös. 33f vagyok és nem, nem tudok csajt szerezni.
Én is tervezem hogy befizetek egyre.
Kérdező inkább válasz egy olyat aki biztosan megteszi amit kérsz tőle.
10/14 anonim válasza:
Tudok ajánlani jó csajt, aki vagy roma vagy fél roma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!