Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell a strandokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a strandokon átöltözni?

Figyelt kérdés

Állítólag ez nem Exhibicionizmus, csak szükség. És azt még meg is értem, ha nem akar valaki vizes bikiniben/nadrágban ruhát magára venni(bár azért ez elég gyorsan megszárad, és akkor már semmi baj) de aki strandra sima fehérneműben jönn le, annak milyen magyarázata van erre? Főleg aki még látványosan kínlódik is közben: törülköző maga köré, ami folyton lecsúszik/arrébb megy pár métert (de nem takarásba)/az egész procedúrát 10-20 perc kinlodással tudja le, sűrű nézelődés közepette. Míg fekve egy bugyi csere kb. 1 perc és még csak nem is feltűnő.

(Semmi fétis vagy beteges kukkoló szándék nincs a sztori mögött, csak éppen egy szigeten ,,nyaralunk" és ez már eddig is több helyen feltűnt)

nov. 3. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Ezért járunk FKK strandra.

Nincs vizes ruha.

nov. 3. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
mert nem mindenki a szomszédból pattan át a strandra. és a fürdőruha arra van optimalizálva, hogy strandolj benne, a fehérnemű pedig arra, hogy a nap többi részében az legyen a ruhád alatt.
nov. 3. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Én eddig csak olyan strandon voltam ahol volt öltöző ha más nem egy fém spirál amibe belehetett állni.

Vizes fürdőruhára nem veszek fel semmit mert sose száradok meg. Valahogy pedig haza kell jutni és nemtudom ki hogy van vele de én szeretek száraz ülésben ülni a kocsiban nem úgy mintha bepisiltem volna

nov. 3. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még ha meg is szárad az ember fürdőruhájában, én spec szeretek letusolni és tisztán felvenni a ruhám, nem arra a büdös klóros vízre.
nov. 3. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a hármassal, utálok vizes ruhában menni utána bárhova.
nov. 3. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az átöltözéssel van gond hanem a hogyannal. Én leginkább nudira járok, ott nincs ilyen gond. De textilesen is normális esetben meg lehet oldani diszkréten és akkor mindenkinek kényelmes lehet. 18L
nov. 12. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát akkor van itt olyan, aki nem tud eltölteni 1 napot a strandon. "Van aki nem a szomszédból jön".
nov. 13. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!