Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi nudista strandokon elfogadott a szopás, vagy mik ezek a videók?
Én voltam a haverjaimmal olaszban pár éve nyáron, direkt nudista strandokra mentünk strandolni.Mindegyikünknek volt szex, nekem pl a lány láttam hogy nagyon néz odaültem beszélgettünk pár szót angolul, és nagyon durván a fark.am nézte, majd óvatosan odanyúlt, és a kezem a puncijához rakta.Megujjaztam, ő meg kiverte.vízbe bementünk, ott az ülembe ült, el is mentem benne.
este átjöttek a barátnőivel elmentünk pizzázni, borozni, majd kicsi városnézés, és utána hajnalig szex
Azóta is beszélünk heti szinten messengeren.
Általában nem. Sőt többnyire tiltott. De van néhány olyan hely, ahol ez kifejezetten engedett (Cap d'Adge pl - ami inkább egy komplett naturista üdülőfalu, nem csak nudi strand).
Az ilyen elég ritka.
5-öske, amiről fogalmad sincs, arról ne nyilatkozz.
Hivatalos nudista strandon tilos minden szexuális tevékenység.
Szabadstrandon lehet bármit, de ugye közszeméremsértés. Nem fognak rohanni feljelentgetni, de megszólhatnak érte.
Illetve vannak zárt nudista strandok, amiket úgy szerveznek, hogy lehet mindent, de oda csak úgy nem lehet besétálni.
Sokszor voltam már nudista strandon, pont annyi a szex, mint a fürdőruháson.
Az, hogy valaki tud-e viselkedni nem függ a rajta lévő ruha mennyiségétől. 😉
Kíváncsi lennék, hol van Olaszországban az a strand, ahol ilyesmi lehetséges, mint a már említett francia Cap d'Agne strand.
Valaki tudja esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!