Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok mikor volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mikor volt az első magömlésetek? Hol hogyan történt? Mit éreztél? Sok ondó jött? Spriccelve vagy csak kifolyt és hova?

Figyelt kérdés

nov. 3. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen itthon a nyári szünetben és csak folyt,de maga az érzés leírhatatlan volt.
nov. 3. 07:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

12 körül. Akkoriban még nem volt tudatos a maszturbálásom: mütyűrkét nyomkodtam az ágyhoz hason fekve, mert egy idő után nagyon jó érzés fogott el. Fogalmam nem volt róla mit csinálok, de vártam hogy újra csináljam, mert baromi jó volt.

Egy ilyen alkalomnál lett nedves a gatyám.

A szokványos maszturbálás ezután kezdődött csak nálam és emlékszem nagyon tetszett hogy folyik belőle valami 😎

nov. 3. 07:57
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
12 lehettem, rendesen vertem addig amíg az előváladék nem jött. Valahogy addig csináltam csak, azt pár alkalom után elspricceltem. Azóta is kb mindennap verem.
nov. 3. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nálam is 12 évesen volt és ugyanúgy mint a 3-asnak. Egy darabig nem mertem befejezni, mikor jött az a fura érzés, mindig leálltam. Egyik este aztán túl későn hagytam abba és aznap már többször csináltam ezt, úgyhogy kitört a vulkán, amire megijedtem és összekentem az ágyneműt.:) Szerencsére nyár volt, úgyhogy csak a lepedő meg egy vékony paplan kapott, a nagy része a hasamra ment.
nov. 3. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
97 nyarán.
nov. 3. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
13 evesen kb. Azelott mar reg vertem es tudtam is, hogy mi az amikor kibuggyant az az 1-2 csepp. Buszke voltam, hogy mar en is nagy vagyok.
nov. 6. 05:06
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem első időkben nem jött, csak meleg levegő!:)
nov. 16. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első évben csak 1-2 csepp jött, azután folyamatosan nőtt a váladék mennyisége, mely már jól elkülönült az előváladéktól.
nov. 16. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
10 éves lehettem és mondták alvás, aludj. Nem voltam álmos befeküdtem az ágyba a paplan alá és csak huzogadtam, játszottam vele és viszketős, jó érzés volt. Utánna tudatosan az érzésért csináltam, de nem jött akkor még semmit
nov. 16. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!