Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nagyon kanosak vagyunk, de nem tudunk most dugni, mit lehet csinálni? SOS
Figyelt kérdés
Szüleimnél vagyunk és ő mindig nagyon hangos szokott lenni.
23F,20L
nov. 2. 21:15
2/19 anonim válasza:
Szerintem anyádék tudják, hogy már nem vagy szűz.
3/19 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hogy pont most van peteérése is. :((
nov. 2. 21:20
4/19 anonim válasza:
jaja, ahogy mondani szokták ez bizony sz.pás :D
5/19 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem attól még nem szívesen hallgatnák.
nov. 2. 21:21
10/19 anonim válasza:
Oké hogy alapesetben hangos, de nem hinném, hogy nem tud csendbesebben lenni ha muszáj. Vagy ha lesz gyereke, akkor nekik is mindig hallgat kell az anyjukat, ahogy ordibálva élvez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!