Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azon lehet segíteni, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon lehet segíteni, ha a párom gyorsan elélvez?

Figyelt kérdés

Ha hosszú a petting, ha rövid, az aktust maximum 5-10 percig bírja. Ez még nem is lenne baj, de sokszor az előjáték is csak eddig megy neki, aztán pár perc után vége. Hiába a pihenő, utána már nem kívánja, van, hogy másnap sem. Sokszor szeretne még kényeztetni engem, de én nem a kezére vagy a nyelvére vágyom. Ha szüneteket tartunk a pettingben, akkor a hangulat is leereszt, vagy ugyanúgy vége egy váratlan pillanatban.

Pozitív tapasztalat, tipp valakinek?

Köszönöm

ma 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
A szokásos dolgok pl. kávé is kipróbálhatók, de azt hiszem elsősorban az ő lelkesedésével van a gond.
ma 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A témában gyakorlott szexológust kell felkeresni. Biológiailag tökéletesen "normális" az aktus hossza. Korábban Lidocain kenőcs alkalmazását javasolták kellő körültekintés mellett.
ma 17:59
 3/4 anonim válasza:

Ezen lehet segíteni. Sokáig nekem is problémám volt ezzel. Sokàig el kell húznia a maszturbáláskor az elélvezést. Napi rendszerességgel csinálja akkor hamar ki lehet tolni ezt az időt.

Valószínűleg aznap meg másnap azért nem akarja, mert kellemetlen volt a szitu. Érzékeltesd vele, hogy ez nem gáz, szinte mindenkivel előfordult màr egyszer/többször.

Az “edging”-ben te is tudsz neki segíteni, ami plusz szexuális együttlét lehet.

ma 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Itt az a baj, hogy ez alapból nem baj, de a nő érezteti vele hogy de, ez baj.
ma 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!