Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon lehet segíteni, ha a párom gyorsan elélvez?
Ha hosszú a petting, ha rövid, az aktust maximum 5-10 percig bírja. Ez még nem is lenne baj, de sokszor az előjáték is csak eddig megy neki, aztán pár perc után vége. Hiába a pihenő, utána már nem kívánja, van, hogy másnap sem. Sokszor szeretne még kényeztetni engem, de én nem a kezére vagy a nyelvére vágyom. Ha szüneteket tartunk a pettingben, akkor a hangulat is leereszt, vagy ugyanúgy vége egy váratlan pillanatban.
Pozitív tapasztalat, tipp valakinek?
Köszönöm
Ezen lehet segíteni. Sokáig nekem is problémám volt ezzel. Sokàig el kell húznia a maszturbáláskor az elélvezést. Napi rendszerességgel csinálja akkor hamar ki lehet tolni ezt az időt.
Valószínűleg aznap meg másnap azért nem akarja, mert kellemetlen volt a szitu. Érzékeltesd vele, hogy ez nem gáz, szinte mindenkivel előfordult màr egyszer/többször.
Az “edging”-ben te is tudsz neki segíteni, ami plusz szexuális együttlét lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!