Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostik mennyire szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostik mennyire szeretik a pocakos, szőrős kuncsaftokat?

Figyelt kérdés
Nem szeretek lent borotválkozni mert kipattag a bőrőm meg viszket utána sokáig , de nem tudom mennyire zavarja őket ha szőrős
nov. 2. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
semennyire, de a pénzed miatt el fognak viselni
nov. 2. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha egyébként ápolt és tiszta vagy, a szőr nem jelent nekik különösebb problémát.
nov. 2. 16:07
 3/9 A kérdező kommentje:

#2 Természetesen lefürdök előtte, stb. nem büdösen megyek.

Régebben még borotválva jártam de most nem akarnám már leborotválni meg kicsit meg is híztam az évek alatt, ezért tartok tőle, hogy most nehogy elküldjön valamelyik mert az kellemetlen lenne

nov. 2. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, így nem fog elküldeni!
nov. 2. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
"semennyire, de a pénzed miatt el fognak viselni" Nem biztos, szinte az összes adatlapjára oda van írva rosszlányok-on hogy ápoltnak kell lenni. Ha van a kérdezőn felesleg az nyilván nem zavar senkit, ha mellette látszik hogy igényes magára. A szőr más kérdést, vannak csajok akiket nem zavar, másokat igen, de szerintem abban megegyezhetünk hogy senki nem szeretne 20 centis vastag szőrszálaktól fuldokolni miközben orálozik ;)
nov. 2. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért nem olyan hosszú a szőr, illetve ollóval kicsit levágom, de nyilván nem csupasz így.

nov. 2. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem lesz vele, menj nyugodtan.
nov. 2. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha ápolt és tiszta vagy akkor lényegtelen. Nem a szeméremdombot nyalogatják, hanem a pélót sz.ják :D
nov. 2. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Full szőrös vagyok lent és soha nem utasított még vissza senki emiatt. Főleg nem olyan akinek fizettem.
nov. 3. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!