Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lakásos rosszlányokos prostiná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásos rosszlányokos prostinál benne van, hogy elküld azért egy kuncsaftot mert sörhasa van és kicsi a farka?

Figyelt kérdés
Még eddig azt láttam csak csajoknál kiírva, hogy nagy méretet nem vállalnak, nekem olyan 14 cm kb. ha áll, csak nyugalmi állapotban behúzodik és has is takarja akkor elég picike
márc. 20. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Kizárt dolog! A pénzed számít, csak azt nézik!
márc. 20. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Azért röfögős malac ne legyen, aki talpig izzadt és büdös.

A prostik sem vállalnak el minden áron mindent és mindenkit.

Van náluk is határ,hiszen ők is emberek.

márc. 20. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Jellemzően pont az ilyen vendéket kedvelik, mert az ilye
márc. 20. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Jellemzően pont az ilyen vendéket kedvelik, mert az ilyen nem dugja őket keményen, meg sokáig, meg még mindenért rá is szólnak, hog ez se, meg azt se. Míg egy nagyfarkú, erős fizikumú sittes bűnöző kemény állatként dugja őket, akkor is ha már könnyeznek.
márc. 20. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Viccelsz? Fizessél, lehetőleg jó sokat! A többi nem számit.
márc. 20. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak telefonon érdeklődtem náluk, a kis méret abszolút nem probléma. Pénz a lényeg!
szept. 15. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!