Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiataloknak 30-40 évesen hogy fog felállni ?
Figyelt kérdés
Van sok tizen-hudzon éves ismerősőm, és nagy része nyomja a füvet, e cigit, cigit, piát, amelyik edz az vagy 50 fajta tápkieget meg van amelyik szteroidot is. Mesélik röhögve hogy felsültek egy adott cdajnál mert nem állt fel meg ilyenek. Mi lesz velük később ?nov. 2. 11:00
11/19 anonim válasza:
Szerinted inden gyúrós szteroidozik? Ahogy írtam a tápkieggel semmi baj nincs. Sőt a vitamimon, ásványi anyagok stb még egészséges is.
Aki cigizik, fücezik, piál az más. De szerinted a 40-es, 50-es korosztály nem csinálta, csinálja? A mai 18-30 évesek még kevesebb alkoholt fogyasztanak, kevesebb az alkoholista.
12/19 A kérdező kommentje:
De most mit a gyúrósokra vagytok ráállva ? Többnyire sima fiatalokra írtam
nov. 2. 12:23
13/19 anonim válasza:
Nem incikém, te mindenkire írtad aki nem te vagy. Főleg a gyúrósokra. És nyilvánvaló, hogy egyetlen komoly arcot se ismersz közülük (szemben az állításoddal), mert a züllés (kábítószerek) és a testépítés nagyon nem férnek meg egymás mellett.
14/19 A kérdező kommentje:
Te meg a gyúrósok vettétek inkább nagyon magatokra 😂😂 Random fiatal haverjaimra írtam, illetve hozzátéve hogy van pár gyűrós akinél megy a szteroid is. Amúgy nem vagyok írígy, küzdősportolok. Jó testem van, nem testépítő, de sikeres a nőknél bőven és a teljesítmény is ott van. Na meg erősebb is vagyok a legtöbb gyúrósnál, de ha erősebb nem is bunyóban biztos jobb, lett már pár becsicskítva 😀
nov. 2. 12:50
15/19 anonim válasza:
Semmi: a társadalom ellátására fognak szorulni mihamarabb.
16/19 anonim válasza:
Na az utolsó kommenteddel megvillantottad az intelligenciád. Inkább le se írom a véleményem, felesleges.
17/19 anonim válasza:
Szerencsére nem kötelező mindenkinek szaporodni...
18/19 anonim válasza:
Amúgy te tényleg ennyire ostoba vagy? Attól, hogy a fiatalo egy kis része drogozik, szteroidozik stb, attól a többség nem ilyen. Sőt, ahogy írták is, az idősebb korosztályban sokkal több az alkoholista.
19/19 A kérdező kommentje:
Te vagy az istoba, hol írtam hogy minden fiatal vagy hogy a nagyrésze ilyen ? Arra a párra gondolok csak akiket ismerek.
nov. 2. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!