Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen fiataloknak 30-40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiataloknak 30-40 évesen hogy fog felállni ?

Figyelt kérdés
Van sok tizen-hudzon éves ismerősőm, és nagy része nyomja a füvet, e cigit, cigit, piát, amelyik edz az vagy 50 fajta tápkieget meg van amelyik szteroidot is. Mesélik röhögve hogy felsültek egy adott cdajnál mert nem állt fel meg ilyenek. Mi lesz velük később ?
nov. 2. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerinted inden gyúrós szteroidozik? Ahogy írtam a tápkieggel semmi baj nincs. Sőt a vitamimon, ásványi anyagok stb még egészséges is.

Aki cigizik, fücezik, piál az más. De szerinted a 40-es, 50-es korosztály nem csinálta, csinálja? A mai 18-30 évesek még kevesebb alkoholt fogyasztanak, kevesebb az alkoholista.

nov. 2. 12:17
 12/19 A kérdező kommentje:
De most mit a gyúrósokra vagytok ráállva ? Többnyire sima fiatalokra írtam
nov. 2. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem incikém, te mindenkire írtad aki nem te vagy. Főleg a gyúrósokra. És nyilvánvaló, hogy egyetlen komoly arcot se ismersz közülük (szemben az állításoddal), mert a züllés (kábítószerek) és a testépítés nagyon nem férnek meg egymás mellett.
nov. 2. 12:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Te meg a gyúrósok vettétek inkább nagyon magatokra 😂😂 Random fiatal haverjaimra írtam, illetve hozzátéve hogy van pár gyűrós akinél megy a szteroid is. Amúgy nem vagyok írígy, küzdősportolok. Jó testem van, nem testépítő, de sikeres a nőknél bőven és a teljesítmény is ott van. Na meg erősebb is vagyok a legtöbb gyúrósnál, de ha erősebb nem is bunyóban biztos jobb, lett már pár becsicskítva 😀
nov. 2. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
Semmi: a társadalom ellátására fognak szorulni mihamarabb.
nov. 2. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Na az utolsó kommenteddel megvillantottad az intelligenciád. Inkább le se írom a véleményem, felesleges.
nov. 2. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére nem kötelező mindenkinek szaporodni...
nov. 2. 14:15
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy te tényleg ennyire ostoba vagy? Attól, hogy a fiatalo egy kis része drogozik, szteroidozik stb, attól a többség nem ilyen. Sőt, ahogy írták is, az idősebb korosztályban sokkal több az alkoholista.
nov. 2. 15:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Te vagy az istoba, hol írtam hogy minden fiatal vagy hogy a nagyrésze ilyen ? Arra a párra gondolok csak akiket ismerek.
nov. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!