Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt,olyan 18-60 év közötti nő aki egyáltalán nem él nemi életet?
Figyelt kérdés
Miért alakult ez így?nov. 2. 09:06
2/24 anonim válasza:
24 vagyok egyáltalán nincs némi életem és nagyon sok velem egykorú vagy nálam idősebb is van.
Soha nem érdekeltem senkit, de alapból szorongó személyiség vagyok így párkapcsolati téren se lennék jó. Nem mindenkinek való ez a világ és ez így van jó.
3/24 anonim válasza:
Csak olyanok vannak, akik nőnek adják ki magukat.
4/24 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, de ti is tisztában vagytok azzal, hogy ilyen nők ide nem járnak privátozni.
5/24 anonim válasza:
Jajj tesó, nagyon széles hálót vetettél ki. Úgy látom már minden mindegy neked
F
6/24 anonim válasza:
Jelen pillanatban nem élek és még el nem gyászoltam az előző kapcsolatomat nem is fogok.
Az meg kitudja mennyi idő.
7/24 anonim válasza:
4. Nem priváozni járok fel csak olvasni, sose ismerkednék innen.
9/24 anonim válasza:
#8 miért nem? Mióta nem is vágysz rá? Írhatod privátban is, nem vagyok incel
10/24 anonim válasza:
4-es
Tény hogy kevés olyan nő van aki azért jár ide hogy szexeljen, de nagyon a sok szűz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!