Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok lány egy idő után miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány egy idő után miért unja meg a szexet?

Figyelt kérdés
Több éves kapcsolatban hogy lehet az hogy egy húszon pár éves lány kb egyáltalán nem akar szexelni?
ma 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

alacsony a libidója

vagy más lefárasztja

ma 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Massal csinalja, tapasztalat 20L
ma 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az igazán jót nem lehet megunni. Ha nem akar veled lefekudni a csajod, akkor nem vagy elég jó. Nem, régen se voltál de akkor volt még benne újdonság (te) és egy kis hála.

Szerencsére velem nem nagyon volt úgy, hogy nem akartak az exeim, pedig nem 3 hónapos kapcsolatokban voltam.

ma 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

A nőknek nem olyan fontos a szex mint a férfiaknak.

Persze van kivétel.

ma 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Dehogynem! Nekik is ugyan olyan fontos.
ma 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire sportos a tested? Gondolom semennyire. Tessék meg is oldottam a problémádat, menjél kondizni.
ma 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom, én szeretem a szexet nagyon. 27L
ma 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!