Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexet, hogyan érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexet, hogyan érdemes első alkalommal kipróbálni? L

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkoztat a dolog, de még nem sok tapasztalatom van ezen a téren. Jelenleg még párom sincs, de ha lesz, akkor hogyan érdemes nekilátni? Kell nekem ott jobban mosakodni, hogy ne legyen ... olyan..? Kell síkosító? Mekkora méret a túl nagy? Melyik póz az ideális?

Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de tényleg nincs tapasztalatom és érdekel.

okt. 10. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Kell csinálnod magadnak beöntést.

Amilyen finnyásak a mai pasik, jó ha teljesen szőrtelen az ánuszod környéke is.

Kell síkosító, és anál tágító.

okt. 10. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Hogy mi a tul nagy teljesen egyeni, erre maximum te tudsz majd valaszolni. Nalunk a lovaglo poz jott be legalabbis az elejen, mert igy te kordinalhatod a behatolas menetet/melyseget stb.
okt. 10. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
A legjobb ha magad próbálod ki. Kell kimosnod a popsidat. Zuhannyal a legegyszerűbb. Én is magamnak csináltam első jó pár alkalommal. Utána az igazi pasival meg fantasztikus volt. 27N
okt. 10. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapos beöntés, legegyszerűbb a letekert zuhanycsővel. Síkosító ajánlott. De még ennél is fontosabb a megfelelő partner hozzá, aki figyel rád és lehetőleg tudja mit csinál.
okt. 10. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig beöntés nélkül csináltam. Néha kicsit szаros lesz a fаsz, de hát istenem, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.

Aki erre vállalkozik, ne lepődjön meg a következményeken. Általában amúgy nem lett kakaós a szerszám, szóval, még azt se mondom, hogy ez általános dolog.

okt. 11. 02:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt túlgondolni. Ha aznap voltál wc-n, vagy előtte elmész wc-re és utána megmosod vagy popsitörlővel megtörlöd semmi gond nem lesz. Fontos, hogy el tudj lazulni, tanuld meg ellazítani a popsilyukad! Amig nincs rá partnered gyakorolj egyedül, maszti közben ujjazhatod magad ott is. Tágítsd az ujjaiddal és ha már úgy érzed, egyre vastagabb dolgokat dughatsz be magadnak. Ne kapkodj, lassan fokozatosan haladj. Használj síkosítót bármelyik drogériában lehet kapni, arra figyelj, hogy análra is jó legyen. (mi a Durex naturalst használjuk).
okt. 11. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Utcán, szabadban amikor dugtam.

Volt már a farkam nagyon sokszor szaros, megtöröltem a gatyámmal, félreb@sztam a földre, felhúztam a farmert aztán csá...

okt. 22. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az jött be ha a párom hason fekszik úgy mélyebbre tud menni, de természetesen óvatosan kell kezdeni pláne ha a a partner nagyobb méretű.

Tisztálkodás szabadon választott de ha szereti tisztán akkor mosd ki, de így a spontán jaték ugrott.

okt. 22. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Anális szexben tapasztalt legyen lehetőleg a pasi.

Óvatosan,fokozatosan tágítson,egy ujj,két ujj,dildó esetleg.Aztán mehet ovatosan a szerszám.Végig sok síkosító legyen.

Először lassan,nem mélyre,aztán ahogy tágulsz,lehet fokozni a tempót.

Mi legtöbbször kutyában csináljuk szex végén,akkorra már nagyon fel van húzva a párom,könnyebben átadja magát.Javasolom,hogy ti sem az anális résszel kezdjetek.

A pasi folyamatosan figyelje a reakcióidat.

40F tapasztalt.

okt. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!