Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexet, hogyan érdemes első alkalommal kipróbálni? L
Egy ideje foglalkoztat a dolog, de még nem sok tapasztalatom van ezen a téren. Jelenleg még párom sincs, de ha lesz, akkor hogyan érdemes nekilátni? Kell nekem ott jobban mosakodni, hogy ne legyen ... olyan..? Kell síkosító? Mekkora méret a túl nagy? Melyik póz az ideális?
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de tényleg nincs tapasztalatom és érdekel.
Kell csinálnod magadnak beöntést.
Amilyen finnyásak a mai pasik, jó ha teljesen szőrtelen az ánuszod környéke is.
Kell síkosító, és anál tágító.
Én mindig beöntés nélkül csináltam. Néha kicsit szаros lesz a fаsz, de hát istenem, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.
Aki erre vállalkozik, ne lepődjön meg a következményeken. Általában amúgy nem lett kakaós a szerszám, szóval, még azt se mondom, hogy ez általános dolog.
Utcán, szabadban amikor dugtam.
Volt már a farkam nagyon sokszor szaros, megtöröltem a gatyámmal, félreb@sztam a földre, felhúztam a farmert aztán csá...
Nekünk az jött be ha a párom hason fekszik úgy mélyebbre tud menni, de természetesen óvatosan kell kezdeni pláne ha a a partner nagyobb méretű.
Tisztálkodás szabadon választott de ha szereti tisztán akkor mosd ki, de így a spontán jaték ugrott.
Anális szexben tapasztalt legyen lehetőleg a pasi.
Óvatosan,fokozatosan tágítson,egy ujj,két ujj,dildó esetleg.Aztán mehet ovatosan a szerszám.Végig sok síkosító legyen.
Először lassan,nem mélyre,aztán ahogy tágulsz,lehet fokozni a tempót.
Mi legtöbbször kutyában csináljuk szex végén,akkorra már nagyon fel van húzva a párom,könnyebben átadja magát.Javasolom,hogy ti sem az anális résszel kezdjetek.
A pasi folyamatosan figyelje a reakcióidat.
40F tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!