Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők hogy reagálnak, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hogy reagálnak, mikor először mondják nekik, hogy tág a puncijuk?

Figyelt kérdés
Pasik, valami személyes beszámoló? Hány éves volt a csaj és milyen testalkatú?
nov. 1. 19:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, mert tudom.🤷
nov. 2. 06:20
 22/30 anonim ***** válasza:
41%
Nincs kis pénisz, csak tág pina
nov. 2. 10:02
 23/30 Laylah ***** válasza:
60%
Én eléggé magamra vettem, mikor legutóbbi, nagyobb intim méretű exem közölte, hogy túl tág vagyok, és elkezdett rászokni arra, hogy szárazon tegye be, mert akkor még elég szűk (lényegtelen volt neki, hogy nekem fáj és nem egyszer mikrosérüléseket is okozott). Magamban kerestem a hibát, pedig az előtte lévő 10+ partnerből egy sem gondolta úgy, hogy tág lennék, illetve mostani párom minden mozdulatát is érzem rendesen, a súrlódást, mindent. Idővel rájöttem, hogy nem arról volt szó, hogy én lettem volna tág, hanem ő van annyira hozzászokva a farka szorongatásához, hogy azt a szorítást egy normál hüvely nem tudja megadni. Hülye voltam, hogy nem esett le korábban, mikor még együtt voltunk, pedig mikor kézzel csináltam neki, úgy meg kellett szorítanom, hogy én éreztem már kellemetlennek.
nov. 4. 11:28
 24/30 anonim ***** válasza:
58%
#23 Vagy az is lehet, hogy tág vagy. Csak ne mmondják a szemedbe. Te elmondanád egy ksifarkúnak, hogy kicsi a farka?
nov. 4. 11:47
 25/30 Laylah ***** válasza:
24., ezt a kört már lejátszottam egy másik kérdésnél jónéhány hete, nem megyek bele újra. Nem vagyok tág, sem a 12 centisnek, sem a 16-osnak, de még a 18-asnak sem voltam az, pedig egyik sem volt olyan vastag, mint az exnek. De nyilván a ~15 partnerből annak az egynek kell hinni, aki téged támaszt alá.
nov. 4. 12:07
 26/30 anonim ***** válasza:
35%
#25 Ahogy írtam, nem mondták volna el. Egy kisfarkúnak sem mondjátok el, hogy kicsi a farka.
nov. 4. 12:14
 27/30 Laylah ***** válasza:
75%
A kis farkú tudja magáról, hogy kicsi a farka, nem kell külön elmondani. Én is érzem, hogy egy farok lötyög-e bennem vagy kitölt rendesen. Volt olyan kisebb farkú partnerem (kb. 13-14 cm volt), akinek nagyobb önbizalma és szexuális kisugárzása volt, mint a többinek, habzsolta a nőket, mert nem azon kesergett, hogy jaj, nem lesz elég a mérete. Ne haragudj, de ha neki és a még ennél is kisebb (~12 cm) mérettel rendelkező partnereim számára nem voltam tág, akkor nekem te nem fogod vadidegenként bemagyarázni, hogy a hiba bennem van, és nem az exemben, aki maszti címszó alatt évekig fojtogatta a farkát és nincs számára nő, aki elég szűk lenne. Ne rajtam éld ki a kisebbségi komplexusodat, mert nem tudsz kitölteni egy nőt.
nov. 4. 12:46
 28/30 anonim ***** válasza:
22%
Hú gec. A felfogásod valami eszméletlen rossz. Abba bele sem megyek, hogy a 14 kb az átlag. De hogy nem tudsz értelmezni...
nov. 4. 12:55
 29/30 Laylah ***** válasza:
Én nem tudok értelmezni, de te vagy az, aki a (fentebb leírt módon problémás) 6% mellé áll a 94% ellenében. Oké, akkor tág vagyok, két kamion befér, legyen úgy.
nov. 4. 13:07
 30/30 anonim ***** válasza:
És még mindig nem megy 😭 feladom.
nov. 4. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!