Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha kiderülne a barátnőtökről hogy kiverte a munkatársa farkát, aki a mellére is élvezett?
Figyelt kérdés
okt. 20. 19:22
2/21 anonim válasza:
Ha éppen szarnom kéne, akkor elmennék szarni. Utána persze megkérném a kezét. Úriember nem csibész.
4/21 anonim válasza:
- Drágám, hogy tehetted, hogy a melledre verted? Szégyelld magad! Legközelebb ne szórakozz, normálisan nyeld le, az utolsó cseppig!
5/21 menta34 válasza:
Kérdező és képzeld hogy reagálnánk, ha érteni is lehetne, hogy te vagy az elgondolt személy milyen szerepben részese a történetnek :))
6/21 anonim válasza:
Eljárszanám hogy megbocsátok aztán megcsalnám én is meg kihasználnám és utána dobnám el. De nagyon szíven is ütne hogy ezt tette miközben én a szívem lelkem kiteszem neki.
7/21 anonim válasza:
Én konzervatívbb vagyok, így valószínűleg szakítanék emiatt vele. Hosszútávon kizártnak tartanám, hogy egy ilyen nő hűséges maradna.
9/21 anonim válasza:
Levetkőztetném, elkezdeném nyalni a g.cis melleit és közban jól megdugnám. És megmondanám neki, hogy legközelebb a puncijából kérem!
10/21 anonim válasza:
Sok nyomorék "férfi" aki ezt elnézné. És agyon is verném a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!