Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha kiderülne a barátnőtökről hogy kiverte a munkatársa farkát, aki a mellére is élvezett?
Figyelt kérdés
okt. 20. 19:22
11/21 anonim válasza:
#10, Az a nyomorék, aki veri a nőket.
12/21 anonim válasza:
Az nem nő aki megcsalja így a párját indok nélkül.
14/21 anonim válasza:
Jolvan te mint egy puha pöcs ezt nem értheted, menj és verd ki arra hogy megcsalnak 😂 Megsúgom többe néz egy csaj ha megcsalt és utána megkapja érte a magáét valamilyen formában mint az a "pasit" aki elnézi meg megbocsát mint egy lúzer.
15/21 anonim válasza:
#14, te inkább tőlem kapnád meg a magadét...
16/21 anonim válasza:
Biztos egy nyomi lúzertől kapnék aki elnézné hogy csalják 😂..alapból nem bántanék nőt, de ha ok nélkül megcsal akkor keményen visszakapná, nem fektétlen veréssel.
17/21 anonim válasza:
Na végre, hogy enyhítettél az álláspontodon és már nem akarsz nőt verni! Amúgy meg nem mindegy neked, hogy más miben leli örömét, ha nem árt vele?
18/21 anonim válasza:
Az mindegy hogy más elnézi, ő tudja, de én nem. És nem mondtam hogy nem verném meg, körülményektől függ. Lehet csak megcsalnám én is meg ahogy lehet kihasználnám, megaláznám amiért megcsalt.
19/21 anonim válasza:
Zavarna. Hármasba benne lennék, ha akarja, de ha csak megcsalna a tudtom nélkül, és más farkát veri ki, az nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!