Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex csodás dolog az életben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex csodás dolog az életben, de miért kell ennyit szenvedni emiatt a rohadt hormonok miatt ha nem kaphatjuk meg?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, viszont nagyon kívánom a lányokat, nincsenek nagy igényeim, a legtöbbet szépnek, dögösnek látom és csorog a nyálam nem tagadom. Tegnap bent a városban is szenvedtem, mert olyan szépen és felállt a cerkám, le kellett üljek, mert álló farokkal nem sétálgathatok. Jöttem haza, direkt busszal járok, nem kocsival, hogy a közelébe lehessek sok lánynak, mert a suliból, sokan melóból is busszal jönnek-mennek.

Sokszor ül le mellém csaj ha sokan vannak, de az a baj már az illatuktól, közelségüktől merevedésem lesz és az öklömmel nyomom a farkam, hogy takarodj már vissza és ne feszengjél.

Aztán egy ilyen nap után este maximum könnyíteni tudok, kiverni de azt már nem élvezem. Annyira nem elégít ki, hogy ugyanúgy nem bírok aludni és folyamatosan be vagyok indulva, kívánom a csajok közelségét. Persze nem csak szexre értem, hanem ha ott lenne mellettem és hozzám lenne bújva, érezni az illatát stb.

Volt már barátnőm persze, nem éhes kezdő vagyok, hanem inkább egy begerjedt kan, aki szétdurran most is. Olyan csajra vágyom sokszor, aki élvezé ha rá ülhetne a számra, és sokáig nyalhatnám, vagy oda-vissza közben szopna, aztán szex amíg bírjuk.. Ez az örökös éjszakai alvászavar is amitől szenvedek a nyomorult hormonok miatt, nagyon fárasztó. Kurvázni viszont nem szeretnék, sok szép választék van, de a hidegséget érezném, mert nekem olyan lány kellene, aki akar és viszont kíván és örülne annak amit adnék neki ezen a téren. Nekem ez a bekopogok, jöttem, kezdjük és húzz el ha végeztél, nem kielégítő, inkább feszültséget keltene bennem és nem esne jól. Ha egy lány igényli, még romantikus is bőven tudok lenni. Sok panaszkodik, hogy a pasija nem elégíti ki rendesen, nincs kellő előjáték.. hát tőlem hosszú előjátékot is kapna, nyalnám éjjel-nappal ha igényli. Ilyenkor mikor nincs senki, szívesen benyomnám azt a gombot, mint mikor gyerek az ember vagy már túl öreg és nincs ilyen szexuális motor. Offolnám, mert ez kínzás így...

ma 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Irány az orvos és kezeltesd a hormon problémád.
ma 18:36
 2/5 Tejesbaba ***** válasza:
Nem tudom hogy mennyire kemény az ágyad, ha nem eléggé tegyél rá egy kemény tálcát és feküdjél hason rajta, de előtte nézegessél olyan videókat, és válasszál ki olyat, ahol minél inkább be tudsz indulni a nőre. Én kiskorom óta csinálom, kézzel egyszer próbáltam kíváncsiságból, de én úgy sehogyan sem tudtam elélvezni.
ma 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

"Volt már barátnőm persze, nem éhes kezdő vagyok" 🤭

Minden incel ezt mondja

ma 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is van hogy bemegyek a plázába aztán amerre csak nézek keményedik, a sok jó segg, szép szoptatni való arcú csaj ..
ma 18:46
 5/5 Tejesbaba ***** válasza:
67%
Persze tudom, sokkal nagyobb élmény fürdeni a csaj izzadságában, és hallgatni a nyögéseit, ahogyan élvezi, magadhoz ölelni, sokkal nagyobb élmény mint akármilyen önkielégítés, de az ne arról szóljon, hogy csak belespriccelsz két perc alatt, és jól van..........Egy lányt, nagy alázattal kel kezelni az ágyban, pláne ha szűz, mert az még inkább kihatással lehet a későbbi nemi életére is, pláne ha egy félénkebb lányról van szó, alap szerintem az hogy te vett le a ruciját, és hogy jól kinyald behatolás előtt. Bocsánat de erről a témáról nem lehet ennél finomabban beszélni.
ma 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!