Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gondoltátok már azt magatokról, hogy: hmm.. "milyen csodás vaginám van"?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 22:51
1/9 anonim válasza:
Nem, egyenlőre az elfogadás útján járok. Engem nagyon zavar, hogy ott sötétebb a bőr.
2/9 A kérdező kommentje:
De szinte mindenkinek sötétebb ott.
2022. dec. 28. 22:55
3/9 anonim válasza:
Én meg mindig azért keresek barnabb lányokat, mert izgat és tetszik hogy ott lent barbabb a bőr :D
4/9 anonim válasza:
Ilyet nagyon kevés nő gondol (sajnos),pedig a legtöbb punci tényleg szép és kívánatos. Még akkor is, ha ott barnább a bőr vagy ha nem szimmetrikus és még akkor is, ha az ajkai lógósak vagy bármi ilyesmi.
5/9 anonim válasza:
Érdekes.. az enyémnél ott ponthogy fehérebb:)
6/9 anonim válasza:
5-ös, talán nem bugyiban kéne szolizni 😉
8/9 anonim válasza:
Én igen, ezt gondolom. Csodás örömökhöz képes juttatni. Tetszik, mikor az ajkak átölelik a fêrfi farkát. Olyanok, mint a virágszirmok.
Hosszú volt az út idáig, régebben én sem voltam vele elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!