Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mesztelen képek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesztelen képek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pár napja anyukám a kezembe adta a telefonját egy probléma miatt. Sajnos ki kellett lépnem az appból és a beállításokba, netre mennem.

Amikor le akartam tesztelni és megnyitottam a gallériát, ahol volt kép róla ruha nélkül...

Nem mondtam el neki, hogy láttam, de eléggé feszengek azóta és sokszor eszembe jut.

Valakinek volt ilyen? Hogy lehet ezt "elfelejteni"?

ma 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Z

Nyilván sehogy (addig jó, míg emlékszel, mert nem vagy demens).

Ha fejben rend van, akkor a hétköznapi dolgok, történések úgyis háttérbe szorítják egy idő után.

Fiú vagy?

ma 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Mi ebben az ügy? Én inkább helyesírni tanulnék meg a helyedben, mint ezen agyalnék.
ma 17:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen

Valahogy ebbe "reménykedek", hogy a suli beindítja majd a dolgokat és elnyomja

ma 17:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmi ügy nincs. Feszengek és nem esik jól. Tudod nem akartam volna látni amit... De köszi ezt az értékes tanácsot :)
ma 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Önmagában egy meztelen képben semmi szexualitás nincs, nem kell ezt nagyon túlreagálni.
ma 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire zavaró neked, én is voltam így.

Írj.

ma 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6. el akarod kérni a képeket? :)
ma 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szuverén joga hogy hogy csinál magáról, vagy más róla képet! Minek nyitottad meg, s ha megnyitottad, és láttad hogy anyukád az, miért nem csuktad be azzal a mozdulattal. Nehogy már egy felnőtt nő kérjen bocsánatot mert nem bírtál a kíváncsiságoddal. Mellesleg így jár aki kíváncsi, vagy óvatlan bele néz oda ahol semmi illetősége nincs! A viselkedésed meg gyerekes, mert ilyenen kattogsz.Ez egy hétköznapi semmiség.
ma 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem egyszer láttam már véletlenül anyámat meztelenül és le sem szartam kb. Semmilyen hatást nem váltott ki belőlem, kb 1másodpercig néztem oda, annyira nem érdekelt. Mi lett volna, ha szopós képet találsz róla, esetleg vibrátorozóst, vagy masztisat? Na az a gáz, nem egy meztelen kép!
ma 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem pont ezert vannak mar rejtett mappaban a meztelen kepek es a szexualis tartalmu kepek es videok is mert elfelejtettem hogy csinaltunk ilyen kepet es mutatni akartam valakinek egy kepet a galeriabol es pont az volt a 2 kep.

De ebbol nem kell ugyet csinalni majd elfelejted.

ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!