Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha kapok egy lánytol egy mesztelen képet agyban azonnal kiakarom nyalni megakarom dugni, de ha lányok kapnak képet farokrol megsem mozgatja őket? Izgultatok már fel csupán egy képre?
Figyelt kérdés
Jo tudom, hogy a lányoknak azért több kell egy képnél de azért mégis.2022. nov. 5. 07:28
A kérdező szavazást indított:
engem azért betud indítani egy szép formás farok
ha látok egy farkat azonnnal a puncimba szeretném érezni ahogy luktet bennem
Fiu vagyok ha látok egy puncit azonnal az ajkamon és a farkamon akarom érezni
Lány vagyok és nem tud izgatni egy kép látványa
32 szavazat
1/4 anonim válasza:
ilyen helyesírással bárki is küld neked bármit? 😳
2/4 anonim válasza:
Azért mert a nők közel sem annyira vizuálisak, mint a férfiak. Ennyi a lényege és pont. A nők 99%-nak több kell attól, hogy megmutatod a pömpölőd. Férfiak esetében ez nyilván máshogy van. (Ennek a táborát erősíted te is.)
3/4 anonim válasza:
En isnagyon kívánom utána a puncit,popsit!
4/4 anonim válasza:
Az egyetlen eset, hogy felizgultam pusztán egy képre, az amiatt volt, mert azt a képet nem lett volna szabad látnom. A barátnőm kapta a barátjától és véletlenül pont láttam. Ha nekem küldi, az nem jelentett volna semmit, de így volt benne egy kis izgalom.
u. i. Légyszi ne küldjetek farokképeket, senkiét nem fogom megnyitni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!