Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak ilyen nők,hol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak ilyen nők,hol?

Figyelt kérdés

1 kérdésnél olvastam ezt: " saját városában már felpróbálta mindenki."

Hol vannak ilyen könyelmü nők akik mindenkivel dugnak?

nov. 1. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Veled ők se fognak, mert incel vagy.
nov. 1. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

A mesékben.

Pletyka mind. Persze most azt mondják hogy nem, de igen.

2 olyan not is ismerek akikről ezt terjesztik.

Jól néznek ki, sokan ismerik őket és karakának. Már annyit hazudtak róla hogy vicces. Mindent kitalálnak.

nov. 1. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez is olyan mese lehet, mint a többi. Fiatalabb koromban a haverok állandóan csajoztak, folyton dugtak. Azt mondtam nekik, vigyenek már el engem is "csajozni". Elvittek a kocsmába. leitattak a sárga földig. Ezt megismételték velem jó párszor. Említenem sem kell, soha egyetlen nőt nem láttam velük. Ezután már nem hiszem el azt, hogy amiről a fiatal srácok fantáziálnak, abból egyetlen szó igaz is.
nov. 1. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kamu duma csak!
nov. 1. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Azért mert ti szerencsétlenek vagytok, attól nem kell általánosítani. 🤣🤣🤣
nov. 1. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:

5.

Miért lennének szerencsétlenek? Azért mert nem ment át rajtuk az egész város?

Szórakozóhelyen dolgoztam. Nagyon nem úgy mennek ott a dolgok ahogy sokan hazudják.

nov. 1. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 A pasikra írtam, hogy szerencsétlenek. Nem találnak senkit.
nov. 1. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es

Na pont ezért áldás nőnek születni,mert ők bármikor találnak minden újjukra ezret is.És hát azért is jó nőnek születni hogy tudjad a pasikat szapulni és le lúzerezni.

nov. 1. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

8-as

Ez egy nagyon jó tündérmese amit a pasik találtak ki.

Elmúltam 20 de szűz vagyok hiába próbálkoztam. A másiktól csak megvetést kaptam és megalázást. Ne csinálj úgy mintha csak az egyik nem szidná és alázná a másikat.

nov. 1. 22:29
 10/12 A kérdező kommentje:

9-es

"Elmúltam 20 de szűz vagyok"

Akkor te tulsúlyos vagy kb 200 kiló,a pasik csak akkor nem vonzódnak egy nőhöz szexuálisan,bár mondjuk ez sem mindig igaz..

nov. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!