Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szexeltél először?
Figyelt kérdés
Fiú vagy lány vagy?
Szar dolog ha nekem tinikoromban nem volt részem szexben? 20 évesen voltam először lánynál de csak egy kaland volt nem pedig szerelemben. Az lehet a jó ha valaki már 16-17 évesen rendszeresen csinálja?
ma 10:07
1/11 anonim válasza:
Én 15 éves voltam az elsőnél. Akkor nem bántam meg, viszont így 20 éves fejjel már látom,hogy nagyon korai volt és nem szex, hanem csak lyukba dugdosás.
20N
3/11 anonim válasza:
16 voltam a Lány 15. 4 évig voltunk együtt.
4/11 anonim válasza:
15 évesen volt először orál, 17 évesen szex
L
10/11 anonim válasza:
Én 20 évessen szexeltem elöször a mostani párommal. Nem maradtam le semmiről. 41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!