Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagnál előnyösebb külsejű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagnál előnyösebb külsejű fiúk, ti hány évesen szexeltetek először?

Figyelt kérdés
Illetve borotválod vagy szőrösen hagyod a péniszednél?
márc. 9. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
19 évesen (biz' ám önmagában az hogy sportos, magas vagy még édeskevés a sikerhez), nem borotválom azóta sem (pedig ööö fogalmazzunk úgy volt már 1-2 partnerem).
márc. 9. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

19 évesen. Akkor borotváltam, mostanában is karban tartom a szörzetet, de már olyan hogy van annyi amivel egy szőrfétises csaj nem dob ki, viszont elég rövid ahhoz, hogy egy csupasz párti is vonzónak tartsa és legyen gusztusa rábukni.

Meleg kérdés ezamúgy??

márc. 9. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Jé, én is 19 voltam. Magas vagyok, szőke, kék szemű, izmos. Akkor sem borotválkoztam, most sem.
márc. 10. 01:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen az átlag, és az átlagnál előnyösebb fiú? Privátban elküldheted a példákat.
márc. 10. 02:12
 5/8 anonim ***** válasza:

15 évesen

És azóta borotválmok

19/f

márc. 10. 02:52
 6/8 anonim ***** válasza:

15 évesen fiuval de az egy különleges folyamat,élethelyet volt.

18 lánnyal.

Kb 19-20 éves korom óta borotválom.

De néha hegyom meg nőni. Ez a jo a szőrben,hajban. Lehet vele variálni és nem végleges.

márc. 10. 07:46
 7/8 anonim ***** válasza:
16 évesen volt az első borotválom
márc. 10. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Decemberben, téli szünetben, akkor még 15 voltam.

Borotválom rendszeresen.

16, f

márc. 10. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!