Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagnál előnyösebb külsejű fiúk, ti hány évesen szexeltetek először?
Figyelt kérdés
Illetve borotválod vagy szőrösen hagyod a péniszednél?márc. 9. 22:46
1/8 anonim válasza:
19 évesen (biz' ám önmagában az hogy sportos, magas vagy még édeskevés a sikerhez), nem borotválom azóta sem (pedig ööö fogalmazzunk úgy volt már 1-2 partnerem).
2/8 anonim válasza:
19 évesen. Akkor borotváltam, mostanában is karban tartom a szörzetet, de már olyan hogy van annyi amivel egy szőrfétises csaj nem dob ki, viszont elég rövid ahhoz, hogy egy csupasz párti is vonzónak tartsa és legyen gusztusa rábukni.
Meleg kérdés ezamúgy??
3/8 anonim válasza:
Jé, én is 19 voltam. Magas vagyok, szőke, kék szemű, izmos. Akkor sem borotválkoztam, most sem.
4/8 anonim válasza:
Milyen az átlag, és az átlagnál előnyösebb fiú? Privátban elküldheted a példákat.
6/8 anonim válasza:
15 évesen fiuval de az egy különleges folyamat,élethelyet volt.
18 lánnyal.
Kb 19-20 éves korom óta borotválom.
De néha hegyom meg nőni. Ez a jo a szőrben,hajban. Lehet vele variálni és nem végleges.
8/8 anonim válasza:
Decemberben, téli szünetben, akkor még 15 voltam.
Borotválom rendszeresen.
16, f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!