Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcserés szexben volt részetek?
Igen,bár elég rég volt de jól sikerült.A férjem láthatta hogyan szopom más férfi fa@át,én pedig végignéztem ahogy seg@@bedugja a nőt.Egyszeri eset volt,normális,szexi pár volt,jól éreztük egymást.Utána hetekig beszéltünk erről,beindított mindkettőnket,jókat szexszeltünk és nulla féltékenység.Aztán egyszer a két Nő egy Pasi is megesett egy jó buli után.Egymással nem de a férjemmel mindketten foglalkoztunk.
Privit ne írj,ez nem hirdetés !
Augusztusban volt először.
Nagyon nagyon jóó!
Én még régebben voltam egy hármasban.. a mostani barátnőmnek felhoznám a témát, mert én nyitott lennék.. kicsit szégyenlős, de szerintem legbelül őt is izgatja a dolog. Én nyitnék egy fiatalabb pár felé, addig csak meg győzöm valahogy.. mi kulturált,igényes,normál-sportos külsővel rendelkezünk.
Én 26 F párom 30 L.
Ha valakik nyitottak lenne, írhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!