Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Céges bulin szexeltetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Céges bulin szexeltetek?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
A bulin nem, mert fura lett volna a rendezvényterem közepén csinálni 😂 Buli után eljöttünk hozzám és beteljesítettük a manővert :)
okt. 31. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Utána igen, alatta csak orális szex volt a mosdóban. 34N
okt. 31. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Közvetlen után
okt. 31. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nem is tenném. Akkor se, ha az eddigi legvonzóbb (külső + belső is) koleganővel lenne rá lehetőség.

Egyszerűen méltatlannak érezném. Úgymond elpuskázottnak

okt. 31. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Buliban csak tánc, de sejthető volt, hogy folytatása lesz. Új voltam akkor, csajok meg nem fogadtak el. A pasinal kötöttünk ki. Kellemes élmény.
okt. 31. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Után, volt szikra és a kolleganővel még tobbször találkoztunk egymasnál. :)
okt. 31. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nincs senki a cegnel akivel dugnek
nov. 1. 07:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Még nem.

Előző munkahelyemen én voltam a legfiatalabb. (20-as éveim második fele, 30-as éveim elején dolgoztam ott.) Fiú vagyok, a kolléganők mind idősebbek voltak. Bár az osztályunkon én voltam egyedüli fiú, csak kolléganőim voltak, de a korkülönbség miatt meg se fordulta fejemben.

A mostani munkahelyemen gyakorlatilag én vagyok a legidősebb a részlegen (38 évesen). Huszonéves lányokkal vagyok összezárva. De ha csak munka közben, egy kicsit is kedvesebb vagyok valakivel, ne adj isten, egy nálam 5-10 évvel fiatalabb lányt, akivel évek óta együtt dolgozunk, véletlenül tegezni merek, már megy a vezetőség felé a feljelentés, hogy túl közvetlen vagyok és ez másokat zavar, legyek távolságtartóbb. Pedig semmi szexualitásra célozgatás, vagy még csak viccelődés sincs a dologban. Csak itt meg ilyen prűdek. Tényleg ha csak valakire rámosolygok, vagy letegezem, már úgy veszik, hogy meg akartam erőszakolni. Sajnos vannak ilyen helyek...

nov. 1. 09:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mindezt úgy, hogy mondjuk előző nap céges buli együtt ittunk, együtt táncoltunk... Nekem ez nagyon furcsa, de lassan megszokom. Más normális munkahelyen, ahol ilyen nincs, lesz nagyon furcsa majd visszaszokni. (Előző voltam még.)
nov. 1. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:
8as ez szomorú, mármint a munkahelyed
nov. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!