Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Számotokra mindegyik punci vonzó,izgató,vagy csak az amelyik számotokra szimpatikus lánynál van?
Figyelt kérdés
tegnap 16:20
1/22 anonim válasza:
Akiét meg is kóstolom, azé biztosan vonz. Amúgy a kilógó kisajkak vonzanak jobban.
2/22 anonim válasza:
Nem csak az. Sok szép punci van, de azért vannak kivételek.
Viszont nálam nem azon múlik, hogy szőrös, vagy sem.
3/22 anonim válasza:
Punciból (ha ápolt) van vonzó-vonzóbb-legvonzóbb.
4/22 anonim válasza:
Pasinak tok mindegy milyen formaju a punci. Legyen az kapcsolat vagy alkalmi. Nekem egy punci ugy gyonyoru ahogy van:) Szerintem 90% nem erdekli milyen az a punci.
5/22 anonim válasza:
Pacsi a #3nak. Vonzó,vonzóbb,legvonzóbb
😁😊
6/22 anonim válasza:
Majdnem midegyik azért van kivétel is !
8/22 anonim válasza:
Leginkább a lepkés vagy salátás puncik jönnek be nekem
9/22 anonim válasza:
Csak az amelyik szimpatikus lanynal van.
Jo lenne mar egy ilyet talalni.
10/22 anonim válasza:
Önmagában tök mindegy milyen, a nő maga az izgató, ha az rendben van, akkor a nemiszerv mindegy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!