Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki hónapok esetleg évek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki hónapok esetleg évek óta szinte csak önkielégítéssel maszturbálással szerez, szexuális örömet magának?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka, nincs partner vagy elég ennyi is a kielégüléshez, mert ebből nincs bonyodalom?

okt. 31. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Húha van baj a toronyba 9. Gondolom azért tanul a pszichológus évekig egyetemen, hogy te itt ennyivel megszakértsd úgy, hogy a saját problemad láthatóan nem tudod megoldani.
okt. 31. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes amiket írtok Én sem tudtam kapcsolatot kialakítani de amíg állt a farkam eljártam prostikhoz.
nov. 10. 14:26
 13/18 Fulár ***** válasza:
86%

13 év utân mentünk szét az ex asszonnyal.Ennek másfél éve.Azóta csak a ricsi-recsi van.A prostizâs nem az én vilâgom.Társkeresőzök de az eddigi tapasztalatok egyszerűen borzalmasak.Eddig még elvoltam.Mostanâban kezdem piszokul érezni a szex hiányát.

42 éves férfi.

nov. 10. 15:17
 14/18 Karesz 82 ***** válasza:
100%
13 éves korom óta masztizok,szűz vagyok. 42 éves elmúltam. Születésem óta mozgássérült vagyok. Nem járok sehova,nem találkozok emberekkel,lányokkal. Két társkeresőn is rajta vagyok,(Randivonal,Facebook társkereső) Hosszú idő óta nincs semmi eredménye.42/F
nov. 11. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
#6 Te ritka egy balf.sz lehetsz,így elkúrni az életet ez már művészet.
nov. 12. 05:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Még én is egyetértek, ment a lájk :D.

Amúgy nem tudsz vele mit csinálni, ez ugyanolyan dolog, mintha valami testi nyomorúságod lenne. Ha nincs bátorságod az élethez, akkor nem tudsz mit csinálni, egyszerűen nem vagy párkapcsolatra alkalmas állapotban. Súlyos esetben ezeket nem tudják helyrehozni, nálam nem sikerült, pedig voltam vele többeknél is. Gyakorlatilag külső szemlélőként végignézed, ahogy elmúlik fölötted az élet.

(6-os voltam)

nov. 12. 06:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
6-os Én is így vagyok kivéve a depresszió.Egy titkos kapcsolatom volt 5 évig tartott véletlen jött össze a hölgy belém szeretett de nem volt független.De Én nem vártam a csodát amíg még állt a farkam eljártam prostikhoz az szuper volt.
nov. 12. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, immár 4 éve 🤷🏽‍♂️
nov. 19. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!