Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki hónapok esetleg évek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki hónapok esetleg évek óta szinte csak önkielégítéssel maszturbálással szerez, szexuális örömet magának?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka, nincs partner vagy elég ennyi is a kielégüléshez, mert ebből nincs bonyodalom?

tegnap 16:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
10+ éve nincs senkim, így csak ez maradt.
tegnap 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya vagyok, ezért alapból senkinek se kellek.

Ráadásul családi problémák miatt elszegényedtem és vidékre ragadtam, így minimális a kapcsolatteremtési lehetőségeim száma is.

tegnap 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is évek óta ezt teszem...így alakult. /F
tegnap 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon ritka, hogy lánnyal vagyok! ezt dobta a gép
tegnap 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
De sz.r lehet nektek,még jó hogy nekem van kibe élvezzek..
tegnap 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 40 éve így vegetálok. Oka: nincs parter. Oka: önbizalomhiány, céltudatlanság, határozatlanság, depresszió, stb. Rosszlányok nekem nem opció, mindig feleséget akartam. (Amúgy azt szokták mondani, nem vagyok rossz pasi, de a fentiek miatt baszhatom.)
tegnap 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. így vagyok mint a előttem író 6-os. Csak 33 évesen tartok itt, 19 évesen voltam utoljára (és elsőként nővel).
tegnap 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Azoktól kérdem akik itt felismerik ezeket a mentális dolgokat ami miatt nem tudnak partnert találni, hogy nem lenne egyszerűbb pszichológushoz járni?
tegnap 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Oda a ratyik mennek egy igazi férfi biztos nem fog ilyen kamu emberekhez menni majd más mondja meg mi a jo nekem??
tegnap 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Voltam, évekig. Nem tudott senki rendbehozni.
tegnap 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!