Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül beletaláltam a baratnöm szájába, amikor elélveztem. Most mérges rám. Hogy tudnám kiengesztelni?
Figyelt kérdés
tegnap 14:52
2/15 anonim válasza:
Nehezen, de próbáld meg. Jártam már így én is. Morcos volt a hölgy sokáig...
3/15 anonim válasza:
Már alapból ott a probléma, hogy nem szereti a fincsi spermát! Hát "barátnő" az ilyen?
Én ezt a szitut nagy lazasággal úgy kezelném, hogy
"eszi - nem eszi - mást nem kap!"
4/15 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet "véletlenül" beletalálni. Milyen helyzetben történt ez? Mi lett volna az eredeti célpont?
5/15 anonim válasza:
Keress magadnak más nőt.Tapasztalatból beszélek.
6/15 anonim válasza:
"Bocs véletlen volt tessék hoztam honbont" ha ezután is haragszik az ő baja.
7/15 A kérdező kommentje:
4-es a mellei, mellbimbói
tegnap 15:45
9/15 mantis religiosa válasza:
Szólj rá, hogy legközelebb vegye kézbe, és irányítsa oda, ahova szeretné!
Amúgy tényleg jobb, ha keresel másik barátnőt ezek alapján. Már most egy házisárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!