Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy életen át egyetlen partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy életen át egyetlen partnerrel, milyen lehet a szex?

Figyelt kérdés
Aki így él "kimarad" valami más jóból a szexet illetően? Vagy azt hiszi csak a párjával tökéletes a szex, hiszen mással soha nem is próbálta? Elgondolkodtató nem?

okt. 31. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

kimarad valami jóból? egyáltalán nem biztos, lutri az egész

nem hinném, hogy azt hiszi, buta lenne, ha nem tudná elképzelni, hogy mással is lehet olyan, akár jobb

DE egy párkapcsolat nem csak szex, ha minden jól működik, miért borítaná fel az ember a bizonytalanért?

okt. 31. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

3 év utan unalmas

De nem csak szexelésből áll az élet

okt. 31. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha neki jó, nekünk jó.
okt. 31. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Szex kozben a felesegem arrol fantazial hogy Justin Bieber dugja, én meg arrol hogy Gal Gadottal szexelek

Szoval Justin Bieber szexel Gal Gadottal 😂🤣

okt. 31. 11:58
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Az én férjem velem vesztette el a szüzességét. 8 éve vagyunk együtt, többször kérdeztem tőle, hogy jó ez így neki, hogy életében 1 nővel szexel, vagy hogy nem e szeretné más nővel is kipróbálni , de mindig azt mondja, hogy bőven elég vagyok neki én, és nem vágyik más nőre, elég neki egyet is (engem) folyamatosan kielégítenie. :)

Szóval létezik ilyen, aki nem bánja, és biztosan tudom, hogy sosem csalt meg. N

okt. 31. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
na majd 18 év múlva :)
okt. 31. 14:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak ők tudnának válaszolni. Van egy ismerősöm srác, akik mindenben elsők voltak egymásnak. 15-16 évesen jöttek és lassan már 17 éve vannak együtt, már gyerek. Mindig kérdezgettem a srácot, hogy mit gondol erről és sokszor mondta, hogy túl korán találta meg az igazit, meg hogy sokszor kíván más nőket. Gondolom ez azóta se változott.
okt. 31. 14:59
 8/14 A kérdező kommentje:
6#-os 😀
okt. 31. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyis nem az "igazit" találta meg, elmúlt a "nagy" szerelem

de legalább gerinces (ha nem dug mást titokban)

okt. 31. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásom szerint nem dugott félre soha csak kíván másokat.
okt. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!