Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kapcsolatban milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kapcsolatban milyen védekezést használtok (gyógyszer, koton, semmit)?

Figyelt kérdés
Mi alapján választották? Ha semmit ... nem tartatok a teherbeeséstől? Volt már terhesség bikától hallottatok már ilyet? Vannak bikák akik vállalják koton nélkül?

okt. 31. 09:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
volt egy barátom, nem tudom hogy igazat mondot. de elment nyaralni 1 hétre, és találkozot egy párral. bomba csaj, és a barátom alapból feltete a gumit. a pár össze nézet. kicsit lovagolt, de poz váltás, és közbe áta adta a helyét a férjének, öt orálozta de lehuzta a gumit. aztán vissza a nyeregbe, rögtön. barátom mosolyog, és a pár is. végül kilovagolta. aztán furán néztek megint, és a barátom rákérdezet. ők megmondtál. hogy a férj meddő, és ez egy másik ország, többet nem látják egymást, és a nevüket se tudják. a nő napi 3 préselt ki belőle, és többet nem tud. remélem igaz, mert szerintem elég izgi szitu
nov. 12. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

akik nem akarnak így semmiféleképpen cuckoldban gyereket más férfitól azok természetesen védekezzenek valamilyen formában! semmi baj nincs azzal ha nem így szeretnének gyereket! ezt a pároknak,házaspároknak kell egymással megbeszélni

engem egyáltalán nem zavar hogy barátnőm teherbe eset a férfitól, nem is szeretem volna hogy elvetesse a kicsit. gyereket szeretünk volna amúgy is és csodás volt hogy egy ilyen szép izgalmas élménykor eset teherbe. a kicsi a miénk! sajátomként szeretem! semmi más nem számít

7 es válaszoló vagyok

nov. 12. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
#12es,ez engem is izgatna.Közös gyereketek is van,vagy csak a pasitól?
nov. 12. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

Én beszálló vagyok egy ideje egy párnál.

Fél év után hagytuk el a gumit mindig punciba élvezek.

Pharmatext-el védekezünk.

nov. 12. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Az a legizgalmasabb ha nem használnak semmit és terhes lesz a nő.
nov. 13. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
nekem az tetszene, ha a csaj levenné rólam a gumit, és azt mondaná, hogy ez nem kell tabit szed. de közben nem is szedne, csak megpróbálnának teherbe esni tőlem, úgy hogy átvernek. így biztos nem tapad rájuk a biologiai apa. de titokba én rájönnék. ez lenne az igazi:)
nov. 13. 17:28
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Semmit,akkor a legizgalmasabb.
nov. 26. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!