Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kértek már valakitől furcsa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kértek már valakitől furcsa vagy extrém meztelen képet?

Figyelt kérdés

Tőlem pár éve kért egy pasi csak a segglyukamról. Nagyon furcsának találtam a kérést, de még sose kértek tőlem ilyesmi képet, úgyhogy nagyon felizgatott a dolog. Meg is csináltam a fotót, de végül nem mertem elküldeni. Azóta is gondolkozok, hogy milyen érzés lett volna.

Persze ez nem a legdurvább, mások biztos találkoztak már bizarrabb kérésekkel. Főleg nyilván lányok érdekelnek, de ha fiúkkal történt esetleg hasonló, az is jöhet.

20L

okt. 30. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kértek igen,viszont legtöbbször elutasítottam.Amikor elküldtem,azt csak olyannak,akivel együtt voltam.L
okt. 31. 03:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak neten ismeretség volt név és arc nélkül de egyszer kifogytam egy csajt aki nagyon perverz volt és benne volt mindenbe.

Mivel esély sem volt rá hogy találkozunk valószínűleg ezért volt még bevállalósabb.

Ő mesélte hogy volt egy pasi aki olyan képeket és videókat kuldözgetett neki ahol különböző dolgokat dug fel a merev farkába és úgy veri ki.

A csaj olyan képeket küldött amiket már mások kértek tőle (a legkülönfélébb dolgokkal maszturbálós, uborka, dildó, banán, répa, ceruza köteg, balta nyelés, wc pumpa nyelés, különböző üvegek...)

okt. 31. 06:20
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, el volt törve a lábam , és olyan pucér képet kért egy srác amin látszódjon jól a puncim és a gipszem is...
okt. 31. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!