Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha fotót kértek, mit vártok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fotót kértek, mit vártok?

Figyelt kérdés

Rengetegszer fordult már velem elő, hogy fotót kértek tőlem. Volt, akinek úgy éreztem megérdemli, annak küldtem is. Viszont ilyenkor milysn fotót vár el a másik fél?

Nyilván nem küldök teljesen meztelen képet. Mi a legsejtelmesebb, mégis ami beindítja a fantáziákat?

Nők, lányok, ti ha küldtök milyesfajtát küldtök? Fehérneműben a tükörben pózolva vagy egy kis láb és bugyi villantás, popsi vagy mell?

2021. jan. 25. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Mindent szoktam villantani, de amikor kicsit húzni akarom a pasi agyát, akkor egy kicsit sejtelmes képet küldök és takarok magamon 1-2 részt! :)
2021. jan. 25. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Fehérneműst! Bikinist! Pici kis zsinór tangában!
2021. jan. 25. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha fotót kérnek, akkor legalább kérdezz vissza, hogy milyet. Az arcod és ha van valami különleges ismertetőjegyed, amiről esetleg felismerhet más is, azt ne mutogasd.
2021. jan. 25. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
amit 1es mond, abban tényleg van izgalom, mintsem telibe elsőre egy 10 cm-ről fotózott puncit látni 😉
2021. jan. 25. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
#4 azért az se rossz 🙃🙂
2021. jan. 25. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

engem a fokozatos sokkal jobban felizgat 😉

2021. jan. 25. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
36%

Nem kérek kepet hanem egy kiados szexet kerek !

Képpel mit csinalsz ember? Kivered es annyi?🤣🤣🤣

2021. jan. 25. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem szoktam kérni, szerintem nem illik ilyet követelni. Az illető úgyis küld majd, ha szeretne :)

Viszont a legsejtelmesebb, legbeindítóbb kép amit valaha kaptam (egy második randi előtt, nem kell mondanom, hogy a lány nem otthon aludt utána este :D ), az ez volt:

A lány az ágyán térdelt, háttal a kamerának. Szinte meztelen volt, csak egy csipkés bugyi volt rajta, de persze hátulról semmi extra nem látszott, két kézzel beletúrt a hajába, és felemelte, hogy szépen látszódjanak a hátának az ívei. Kicsit oldalra nézett, hogy profilból látszódjon az arca is.

Nem hiszem, hogy ezt valaha valaki felülmúlja majd :D

2021. jan. 25. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Itt az a baj, hogy a lányok nem tudják eldönteni, mitől turbózódik fel egy pasi. Csak azt hiszik.
2021. jan. 25. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
És persze a válaszadók többsége, akik bevállalós képeket küldenek... azok valójában srácok, csak így akarják elérni, hogy ilyen képeket kapjanak.
2021. jan. 25. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!