Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak csak akkor vártok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak csak akkor vártok egy nőnél a szexre ha többet szeretnétek tőle?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 21:41
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
82%
Nem feltétlen. Ha màs leköt, vagy esetleg mitadisten, van kivel szexelni addig is...
2021. jan. 14. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagyok már taknyos tini hogy várjak a szexre.
2021. jan. 14. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
1# én is rá szoktam érni igen :-)) tehát akkor "várok", ha nem érdekel. Vagy nincs más út. de akkor nem arra várok, hogy jobban megismerjem.. sőt.. idegesit is a taktikázás..
2021. jan. 14. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon aranyos noi feltetelezes hogy egy ferfi mikozben var veme a szexre nem dughat massal
2021. jan. 15. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem, a szexre várunk mindig, aztán lehet egy életre kikötünk.
2021. jan. 15. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Főleg akkor nem várok a szexre, amikor hosszútávra tervezek. Ha már az elején taktikázik a nő, hogy nem illik lefeküdni velem vagy csak alacsony a libidója, nem központi kérdés az életében a szex, akkor nem tudnék vele hosszabb távra tervezni, ha olyan a szituáció (házibuli, fesztivál) lefekszem vele vagy szeretőként elfogadom, ha a párjával nem megy a szexuális élet, de ha neki ilyen heti 1, kétheti 1 elég, akkor nem akarom őt állandó barátnőnek.

Egyébként meg jól mondta az 1-es meg a 4-es is. Sok férfi pont attól sikeres a csajozásban, mert azt sugallja a nőnek, hogy ő bizony nincs kiéhezve szexuálisan, hiszen párhuzamosan egy csomó nőt tart talonban. A nő ezt tiszteletként értékeli, közben meg lehet, hogy aznap reggel is egy másik nő mellett ébredt és a randi végkimenetelétől függően valakit aznap éjszaka is meg fog dugni, így persze, hogy kiegyensúlyozott. Olyan ez, mint a vagyon meg a tőkepiac. Csak a kezdet nehéz, utána már ide fekteted, oda fekteted a pénzt. Itt is, csak az nehéz, hogy az első 3-4 nőt magadba bolondítsd, utána már normál fluktuáció mellett a bedurcizott lányok helyére jönnek újak, akik élvezettel szexelnek, házas nők, stb.

A másik eset, amikor a srácnak alacsony a libidója vagy van valami titkolt baja, fitymaszűkület, mikropénisz, ilyesmi.

Végül pedig 1-2%-nyi buddhista zen mester, aki önmegtartóztatja magát és mellette is kiegyensúlyozott, az ágyban pedig mégis bármikor képes akár napi 6-8 aktusra is.

2021. jan. 15. 02:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez alapján azt szurtem le, hogy az a jó ha hamar beadjuk a derekunkat?
2021. jan. 15. 05:57
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Igen, lehet már túl késő is...
2021. jan. 15. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kislány! Nem beadod a derekad!!! Aki beadja a derekát, az nem is kell, mint fentebb írtam. Nekem egy nő ne beadja a derekát:-) hanem akarjon annyira, mint én őt. és tudja élvezni úgy, mint én. Akik így játszik, az azt hiszi hülye a férfi. És magát is becsapja . azt hiszi attól majd megtart.. Még az okmányirodában se állnék sorba, ha elvennék a forgalmit. Egy eset miatt jó várni. Tulajdonképpen a másik intim szféra amit érdemes megismerni. Minimum szinten. Azért egy két szó előtte néha jól esik. :-)
2021. jan. 15. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#7: Így van, csak válaszd ki a megfelelő embert. De ha elsőre nem megy, akkor hidd el, hosszabb idő alatt sem fog, mert eleve a radaroddal vannak gondok.

Meg egyébként is, te mit szeretnél? Ha hithű katolikus lány vagy, akkor várasd őt sokáig, de egyébként mitől félsz?

Ha dugógépet fogtál ki, akkor úgyis csak arra kellesz majd neki, maximum egy-két patronnal kevesebb, de az ilyenek nagyon értenek a nők nyelvén, hidd el, ha 3 hónap múlva fog újra rád írni is el fogsz tőle olvadni. Utána menőbb leszel, ha 7 órányi chatelés és 3 személyes találkozó meg 3 év ismertség után fog megdugni, majd aztán újra lesz...rni magasról? Így is, úgy is megvoltál neki, ha rád tette a célkeresztet, csak nem a 89. numera vagy, hanem a 135. számú.

Aki ez alapján ítéli meg a nőt, hogy "mert sok partnere volt/hamar lefeküdt, biztos másokkal is ezt tette" azzal akarsz együtt lenni hosszútávon?

Egyrészt mi köze hozzá? Úgysem tudja leellenőrizni, tehát maximum az őszinteségedért tud "büntetni", ha meg letagadod, akkor önmagával "jutalmazni". Ember az ilyen? Ezek szoktak lehallgatni meg lekövetni, minden lépésedet ellenőrizni.

Ha meg ahelyett, hogy örülne neki, hogy az első randin megkapott és már azt is tudja milyen veled a szex, ezt sérelmezi és azt várta volna, hogy kellesd magad, az csajozzon katolikus templomban.

2021. jan. 16. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!