Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy nőt, hogy pl cumi közben kinyalja a pasit hátul is?
Figyelt kérdés
okt. 30. 13:31
2/8 anonim válasza:
Kíváncsi rá, milyen érzés.
És/vagy a szex hevében.
3/8 anonim válasza:
Nem tom velem ilyen nem fordult elő de több pasi haverom is mondja, hogy k jó érzés volt amikor a csaja egyszer csak csinált egy ilyet... F.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a divat, de a legutóbbi két futókalandom (kb 18 éves, másik kb 25 éves csaj) váratlanul elkezdte nyalni a segglyukam... én leállítottam rögtön... azt mondták eddig kérték a pasik... szerintem szimplán egyre több a látens meleg, biszex stb. ember ezért terjednek el ezek.
6/8 anonim válasza:
Én is szeretem ha nyalja lyukam szopás közben vagy bedugja az ujját.
7/8 anonim válasza:
5: nyilván nem sok fogalmad van a szexről, és a test működéséről.
Az anusz erős erogén zóna a legtöbb embernél (férfiaknál és nőknél egyaránt), rengeteg idegvégződés van ott, emiatt érzékeny.
Ha ellenkező nemű partnerrel csinálsz bármit, amit nem tennél meg azonos neművel, abban semmilyen "látens meleg, biszex" dolog nincs.
Én is simán megteszem a pasinak, mert tudom, hogy neki élvezet, mint ahogy nekem is az, ha ő csinálja nekem.
8/8 anonim válasza:
nekem volt egy csaj aki csinálta. meg kérdeztem mikor elkezdte. azt mondta, hogy mert ő akar lenni a legjobb számomra, és csak egyszer engedjem. hagytam neki, és sajnos igaza volt. utólag mondta, hogy nem mindenki engedi neki, és van aki másodjára már nem engedte. de soha senki nem élvezet olyan nagyot mint mikor csinálja. nem csak nyalta, hanem prosztatát izgatta, és közben sz@pot végig. soha nem remegtem hogy mint akkor. ez nem lehet letegadni látható számára, némelyik mondta, hogy nem tetszett neki. de a prosztata, számunkra olyan mint a nőknek a g pont. kár hogy pont ott van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!