Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzek semmit szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit szex közben?

Figyelt kérdés
Rettentően vágyom a szexre, szinte folyton azt csinálnám. De mikor élesbe megy minden, nem érzek semmit, csak hogy a hüvelyembe ki és be mozog a farka. Szellemileg kielégülök, de testileg egyàltalán nem. Viszonylag sok partnerem volt, és eddig egyiknél sem tudtam elérni az orgazmust.. sőt, a közelébe sem voltam. Régebben gondoltam rá, hogy lehet azért van e ez, mert hogy csak a csiklómat ingerlem maszti közben.. aztán rájöttem hogy ha csak ujjjazom magam, ugy is el tudok jutni.Érdekelne hogy esetleg valaki van e még ebben a cipőben, hogy ez normális e? Hogy tudnák rajta változtatni? (Ja és ha valaki azzal jönne hogy előjáték… na én ott sem érzek semmit)

okt. 30. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

Egy hormonvizsgálat nem ártana.

Fogamzásgátló van? Akkor azt is.

okt. 30. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Én szoktam simogatni a csiklóm szex közben hogy elmenjek.
okt. 30. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Azért mert magaddal foglalkozol és nem a másikkal.

Az egész esetleírásod egy ÉN, ÉN, ÉN. A szex két ember játéka, orgazmusa meg annak van, aki a másikra figyel.

okt. 30. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Te ennyire ertetlen vagy? A problema az, hogy nem erez semmit behatolasnal. Kirol irjon, ha nem magarol? A pápáról?
okt. 30. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Kérdező, én ugyanebben a cipőben járok. Én is szedek fogamzásgátlót, de csak 1 éve, az orgazmus már azelőtt sem működött. Én eljutok egy darabig, nagyon élvezem is, de ritkán és akkor sem az az igazi remegős, spriccelős orgazmus. Általában szintén alig érzek valamit. Nekem egy szexuálpszichológust ajánlottak, mert esélyes, hogy valamilyen pszichés "gát" van bennem, ami visszatart. A gyógyszertől a libidóm esett vissza.
okt. 30. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi beteg embert! Ahelyett hogy előbb megismernétek a saját testeteket és csak utána dugnátok...
okt. 30. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem indúlsz be eléggé.

Ha magadnak tudsz orgazmust okozni akkor általában szokott menni szex közben is.

Persze nem elsőre egy random hapsival.

Nälunk kB kellett 1 hónap meg rengeteg dugás mire rájöttem, hogy hogyan szereti a feleségem. Pár perc alatt meg is van az első orgazmusa. Sajnos a sok munka miatt nekem nem sok energiám van így hamar vége van egy aktusnak de nagyon szereti. 10-15 perc alatt 2-3 orgazmus neki aztán alszunk szépen.

okt. 30. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Agyban dőlnek el a dolgok. Voltál már igazán szerelmes???? N
okt. 30. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

6-os,nézz tükörbe!

Könnyű mást elítélni,hiszen te olyan tökéletes vagy

okt. 30. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
24 eves vagyok lany, en meg szexualpszichologushoz is elmentem. Mi nem talaltuk meg az okot😅 szoval valszeg partner? Fogalmam sincs…
nov. 1. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!