Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mekkora az a péniszmér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora az a péniszméret a pasin, amekkorával biztos nem éreznétek jól magatokat szex közben? Írhattok kort is.

Figyelt kérdés
okt. 30. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

12,4 cm.

Tudniillik minden lánynak van egy farokmérő colstok a táskájában.🤭

Én néha a bugyimba teszem, hogy egyből kéznél legyen.

okt. 30. 08:03
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
1#-es😀
okt. 30. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

12,119 cm. Pontosan ennyi. Ez, vagy ez alatt nem megyek bele...

Lézeres mérőm van 😡😡

okt. 30. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Obis mérőszalagom van 5méteres. Van még kérdés?
okt. 30. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Olyannal még nem találkoztam szerencsére, amelyikkel nem éreztem jól magam. Maximum a gazdája nem tudta használni.
okt. 30. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Mérőszalag nélkül nem szex a szex, ez alap. Lemérni ami kicsi fütyi, mint a pici halat visszadobni.😀
okt. 30. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

3#

Azért ennyire precíznek nem kell lenni, de egy 1/20-as tolómérő nem árt azért ha van

okt. 30. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

Jaj, ne már!

Most a sok egyszer látott puncit, az is az anyjáé volt azt fogja gondolni, hogy a valóságban tényleg megy a méricskélés szex előtt, és ha egy milliméterrel a vonal alatt vagy, akkor adios!😂

okt. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!