Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felajálkozik nekem egy nagyon fiatal lány, és én jóval idősebbként elfogadom a közeledését, az kihasználasnak, elítélendőnek számít?
Figyelt kérdés
A lány 15 év körüli, de jó fejlett testileg, már nem szűz.okt. 29. 22:26
11/16 anonim válasza:
#10 és? Semmin nem változtat. Ott fog sírni 10 év múlva a pszichológusnál a traumái miatt, attól még nem kell részese lenni ennek. Ahogy írtam, van elég nő 18 év felett. Ha azokkal nem jön össze semmi, azon is el lehet gondolkodni, hogy miért.
12/16 anonim válasza:
11.
Igen nyílván pszichológushoz fog járni, mert jól érezte magát fiatal korában...
14-16 évesen a lányok nagy része már szexel ezt felesleges tagadni, mert így van. Az, hogy neki nem a 1X éves srácok jonnek be, az az ő döntése. Az elejen el kell mondank mit tudsz neki nyújtani, nem kell átverni, kihasználni. Egy ennyi idős már ezt felfogja elhiheted. Ennyi
13/16 anonim válasza:
#12 én nem ezt látom (nevelési tanácsadó, ifjúsági pszichologiai tanácsadás). És persze, éljen nemi életet, de ne 2-3x annyi idős emberrel, mert ez mindkét oldalon beteges. Teljesen mindegy, hogy a pedoFidesz ezt engedi, nem helyes, és nem is egészséges.
14/16 anonim válasza:
Az a beteges aki elítéli! Csak az irigy kutyák találnak ebben kivetni valót!
15/16 anonim válasza:
Szerintem kimondhatjuk, hogy ilyen esetben a férfiak 90%-a benne lenne a dologban. :)
Írígyek, állszentek pedig mindenhol ott vannak.
16/16 anonim válasza:
Igaz, csak a húszas éveim elején járok, de ha a baráti társaságunkban valaki 15 évessel kezd, arról lehet tudni, hogy fejben nincs rendben. Ahogy nő a korkülönbség ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!