Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha felajálkozik nekem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felajálkozik nekem egy nagyon fiatal lány, és én jóval idősebbként elfogadom a közeledését, az kihasználasnak, elítélendőnek számít?

Figyelt kérdés
A lány 15 év körüli, de jó fejlett testileg, már nem szűz.
okt. 29. 22:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
14 fölött van? Mehet a szex!
okt. 29. 22:33
 2/16 Sz.Árpád ***** válasza:
60%
Nekem a jegyesem 17 éves volt, én pedig 27 éves voltam mikor össze jöttünk. Mindenki tàmogatott bennünket, senki sem ítélt el. Azóta is boldog jegyesek vagyunk.
okt. 29. 22:55
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem büntetendő, de azért erkölcsileg megkérdőjelezhető, és nem a bigott vallásos nyavalygásra gondolok.

Akárhogy nézzük, a 15 éves lány egy gyerek. Attól hogy a jog lehetőséget ad az efebofilia kiélésére még nem lesz helyes. Az én szememben egy férfi, aki él egy kislány nagylánynak hirdetésével nem férfi, hanem ösztönlény. Van elég nő 18 év felett.

okt. 29. 23:01
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem, amennyiben nem vagy tanár, pap, edző, koleszos nevelő, orvos, vagy bármilyen gyerekekkel foglalkozó.
okt. 30. 06:23
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Igen, mert akármekkora mellei vannak, még fejben egy kislány. Hagyni kell, hogy a hasonszőrű srácokkal élje meg a szexualitását. Hagyd békén!
okt. 30. 06:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, mert ugyan jogilag nem lehet belekötni, hiszen 14 elmúlt, de amúgy gyermek még, a testétől függetlenül....ez a probléma, nem tud még " felnőttként" gondolkozni a szexről... És emiatt sérülékeny.
okt. 30. 08:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy bármennyi fiatal srácot találna magának, de azt mondogatja csak, hogy ő érzi, ő tudja ki kell neki. A korabeliekhez szexuálisan nem vonzódik.
okt. 30. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
Ez eléggé általánosítás, hogy 15 évesen mindenki kislány szintjén van. Van aki már 13 évesen fiúzik, és van pl saját unokahúgom ellenpéldának, ő már 18 lesz és nem foglalkozik még úgy fiúkkal.
okt. 30. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
48%

#7 akkor várjon még a szexszel pár évet. 15 éves. Ráér, nyilván tombolnak a hormonok, azt hiszi, hogy akarja, aztán utána jól megbánja, mert nem felnőttként gondolkodik a szexről. 15 éves.

Nem szavazhat, nem vezethet autót, ha ezekhez fiatal, akkor felnőtt se akarjon vele szexelni.

okt. 30. 10:16
 10/16 A kérdező kommentje:

9.

Azt mondta 14 évesen vesztettel el egy 19 évessel, és volt már egy 30 éves pasija. Igaz-e nem tudom ezt mondta.

okt. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!