Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen nőknél kéne próbálkozno...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőknél kéne próbálkoznom kicsi farokkal?

Figyelt kérdés

14/3,5.

Külső, belső tulajdonságok alapján is kérdezem.

okt. 29. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 Nem a káma szútra leírja hogy a termetesebb nőknek esélyesebben van nagy jónija azaz vaginája.

A termetes alatt nem a magasabb értendő.

Lehet hogy csak épp 165-170cm vagy alacsonyabb.

Hanem mindene nagy széles a csípője karjai keze csontozata arca és az is.

okt. 29. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Hol kicsi a 18 centi ? Itt a gyakorin. Élőben a 16/4.5 centivel is néha vigyázni kell. A tiéd is bőven elég hogy élvezze a lány.

Ezt az oldalt viszont azonnal felejtsd el, mert csak ártani fog ilyen téren! Itt kiégett nyomorékok vannak akik pinát nem láttak és azért akarnak lehúzni hogy te is ilyen legyél!

Nem fura jogy a 16 centimért isa volt minden csaj itt meg a névteken nyomorékoknak csak nagyobb van, meg ez kevés ?

Élőben tessék csajozni, hidd el jobb és pozitívabb lesz mint a válaszok meg a kommentek itt.

okt. 29. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is 14 centis, de életemben egyszer se jutott eszembe, hogy emiatt aggódjak és nem is tette szóvá senki. Ha ezen múlik a kapcsolat, akkor jobb is ha még az elején lelép a lány.
okt. 29. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
A 13-ast látod lepontozták, de szerinted a vsló életben a csajok véleménye számít neki vagy az itteni élettelen nyomorêkoké ?
tegnapelőtt 04:52
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
Nekem olyat akartak beadni, hogy ha 17cm alatt vagy akkor meg fognak csalni egy nagy farkúval, mert az alatt nem lehet egy nőt kielégíteni tartósan. És fog is találni 19-20cm+ magának, mert bizony sok embernek ekkora vagy nagyobb.
tegnapelőtt 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez kamu utolsó
tegnapelőtt 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
59%

Tudom, de itt írták valamelyik kérdésnél. De ilyennel nem érdemes vitázni.

15 voltam.

tegnapelőtt 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!