Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak elég nagy túlsúlya van,és a mérete pedig kicsi, sajnos. A túlsúly okozhatja,hogy nem tud behatolni rendesen,és 4-5 másodpercenként kicsúszik? Nem tudunk normális nemi életet élni,mert hiába próbálkozunk, nem tud rendesen behatolni.
Figyelt kérdés
Nagyon bosszantó,hogy nem tudok szexuális életet élni,mert nem tudom,hogy mi a baj. Én vagyok-e túl tág,és nedves az ő méretéhez, vagy az ő szerszáma a nem megfelelő. Sokszor próbálkoztunk,de mindhiába,mert nem tud kielégíteni. Az orál nekem kevés, kellene a behatolás is. Közrejátszik,hogy kövér, és nagyobb a hasa a kelleténél,vagy ez nem befolyásol semmit?2023. júl. 29. 18:46
1/24 anonim válasza:
Kicsit fogyjon le mert baj ah túlsúlyos hány kg?!
2/24 A kérdező kommentje:
Fogyókúrázik hosszú ideje, lassan fogy de fogy szerencsére, és rengeteget leadott már,de így is jóval 100 fölött van.
2023. júl. 29. 18:52
3/24 anonim válasza:
uhh am lovagló pózban sem megy nektek?!
4/24 A kérdező kommentje:
Nem,úgy sem ment.
2023. júl. 29. 18:55
5/24 anonim válasza:
A párom 110 kiló körül van, én sem vagyok kis darab, 90 kiló vagyok. A mérete is átlag alatti. De nálunk működik minden rendben.
6/24 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos azt kell hogy mondjam,nem velem van a baj.Úgy tűnik,ő "nem érti a dolgát".
2023. júl. 29. 19:00
7/24 anonim válasza:
A kövér embereknek lerövidül a mérete, a háj több cm vastag a szeméremdombon is. Ez elvesz a méretből.
8/24 anonim válasza:
2 hányinger között sikerült elképzelnem a szituációt és egy fizikai kérdés merült fel az eddigi információk alapján. Szóval az egy dolog, hogy a barátod túlsúlyos, de te véletlenül nem vagy szintén hogy is mondjam… teltkarcsú?
9/24 A kérdező kommentje:
Nem, én 170 cm vagyok,és 67-68 kg, ami az orvos szerint tökéletes.És nekem is megfelelő,mert az egészségemmel minden rendben.
2023. júl. 29. 19:03
10/24 anonim válasza:
Régen jó volt? Vagy ez mindig problémát okozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!