Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak elég nagy túlsúly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak elég nagy túlsúlya van,és a mérete pedig kicsi, sajnos. A túlsúly okozhatja,hogy nem tud behatolni rendesen,és 4-5 másodpercenként kicsúszik? Nem tudunk normális nemi életet élni,mert hiába próbálkozunk, nem tud rendesen behatolni.

Figyelt kérdés
Nagyon bosszantó,hogy nem tudok szexuális életet élni,mert nem tudom,hogy mi a baj. Én vagyok-e túl tág,és nedves az ő méretéhez, vagy az ő szerszáma a nem megfelelő. Sokszor próbálkoztunk,de mindhiába,mert nem tud kielégíteni. Az orál nekem kevés, kellene a behatolás is. Közrejátszik,hogy kövér, és nagyobb a hasa a kelleténél,vagy ez nem befolyásol semmit?
2023. júl. 29. 18:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem olyan régóta tart a kapcsolatunk, még két hónap sincsen. Régen az előző partneremmel nem volt gond,pedig ott is testesebb volt a férfi.
2023. júl. 29. 19:18
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
kérdező, biztos, hogy a nagy túlsúly lesz az oka, a kis méret önmagában nem gond, kivéve, ha mikropénisze van, amit nem hiszek. Amint eltűnik a has nagy része, klappolni fog minden. Most már elég nyomós oka van rá, hogy lefogyjon, ha így sem megy neki a fogyás, akkor szerintem keress mást.
2023. júl. 29. 20:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó.Te meg szimplán bunkó vagy. Ennyi.Az ilyen másokat lenéző tahóval normális nő,nem is kezd,mert süt rólad a rosszindulat,meg a nagyképűség.
2023. júl. 29. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Én azt nem értem, hogy miért írod azt, hogy "nem tudom mi a baj". Hát ne haragudj de ilyen esetben pontosan meg tudtam állapítani, hogy mi a baj! Hát azt lehet érezni, hogy egy 30 cm-es has egy palánkot képez közted és a másik teste között! és nem fér oda rendesen egymáshoz a két ember, és igen, ez okozhat problémát a pénisz "odahelyezésével" hiszen fizikai akadály. De hát ez neked mint jelenlevőnek érzékelned kell :D
2023. júl. 29. 21:11
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
13 As vagyok, rosszindulat? Azért mert leírtam az igazat,az mindig fàj, tudom.
2023. júl. 29. 21:28
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Van valami abban, amit a #13 mond... ez a hájasság nagyon egészségtelen, és látványra sem jó. Miért nem lehet kevesebbet enni?
2023. júl. 29. 21:35
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos a nagy pocakhoz minimum zsír párna nélkül egy bruttó 20 cm szerszám kell hogy mondjuk maradjon nettó kb 17 cm.

És akkor még használni is tudni kell.

Vannak pózok amiben mélyebb a behatolás. Az talán segít.

2023. júl. 29. 22:11
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a dagiknak kicsi a kukacuk. Sajnos ez ilyen. Lefogyni soha nem fog. Szóval be kell érned ennyivel, ha őt akarod
2023. júl. 29. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként érdekelne te hány centi és hány kiló vagy.
2023. júl. 29. 23:06
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

19, sokan vannak akik nem jelzik kihez szól a kérdésük. Kérlek írd le ezt is, mert ahogy nekem nem, úgy talán másnak sem egyértelmű.

#18 voltam

2023. júl. 30. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!