Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha holnap ellenkező neműként ébrednél, mi az első olyan dolog, amit a szexben tenni szeretnél?
Figyelt kérdés
okt. 29. 12:09
21/29 anonim válasza:
20. Elhiszem én hogy rossz, csak mikor a másiknak rossz, akkor meg fontos boltba menni, meg mindent is kitalálni, csakhogy ne legyen nyugta az embernek.
23/29 anonim válasza:
Biztos hogy nagyon szexi ruhákat (rövid és átlátszó) vennék fel, főleg nyáron. Imádnam a pasik agyát húzni és amikor csak alkalmam lenne rá szexelnék, nővel férfival, főnökkel. Kipróbálnam a gangbanget, orgiákra járnék.
Mindent is megszereznék a pu.cimmal amire csak vágyok, pénzt, nyaralást, magas beosztást és nem érdekelne hogy riba.cnak hívnak, habzsolnám az életet.
15-ös vagyok :)
24/29 anonim válasza:
Szivatnám a fiúkat sose szexelnék egyikkel se hagy kaparják a falat 🤣
25/29 anonim válasza:
Én akkor nőként 24 óráig mocskos nagy k.rva lennék. Kipróbálnám 3-4 pasival egyszerre.
27/29 anonim válasza:
Keresnék egy pasit, és megdugatnám magam vele. :D
28/29 anonim válasza:
Felregelnék az onlyfansra ott mutogatnám magam,pénzért béna faszverő férfiaknak..Jó sok pénzt keresnék ezzel,izmos helyes faszikkal dugnék,egyszerre hárommal,egyen lovagolnék egy kúrná a seggem,egyet meg szopnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!