Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, általában tövig bekapjátok a srácok farkát?
Figyelt kérdés
okt. 29. 12:05
11/21 anonim válasza:
Eddig egy olyan pasival találkoztam, akinek nem tudtam bekapni tövig (mondjuk neki kb akkora volt mint az alkarom).
És kivétel nélkül mindenki imádta, hogy tövig beveszem. Engem is izgat persze, nem csak a kedvükért csinálom úgy.
12/21 anonim válasza:
10#
Nem hiszem
5 centi vastaggal jól bánnál?
13/21 anonim válasza:
Mit nem hiszel? Hogy a vastag is lemegy kb 16 centit?
14/21 anonim válasza:
13
Igen
Foleg több mint 5 centi vastag farkat be tudsz kapni?
17/21 anonim válasza:
16
Ez igen!
De jó lenne csak egyszer veled lenni
18/21 anonim válasza:
Gyakorlatilag mérettől függetlenül. a jégkrémet sem csak délig eszem meg. Volt hogy szinte egészen a torkomig lement a makkja de jó érzés hogy örömet szerezhetek vele, mellesleg imádom is csinálni. 24 éves vagyok, szóval lehet fehérmájúnak nevezni de már általánosban kezdtem szóval van tapasztalatom. Első nyelésem gimiben volt egy öltözőben lyukas órán. Azóta kizárt hogy ne nyeljem le ha végeztem. Na de mindegy. A témára visszatérve, igen.
19/21 anonim válasza:
Nem délig, hanem félig. Elírtam, bocs. 😄😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!