Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
Te adsz csókot miután orál volt? Ugyanolyan.
2/17 anonim válasza:
Van olyan csaj, akinek utána esze ágában sincs!
4/17 anonim válasza:
Persze, nem undorodom sem magamtol, sem a pasival, akivel lefekszem.
De mg nem volt orgazmusom, ne vegye ki.
5/17 anonim válasza:
A férfiak dilije szokott lenni inkább, hogy a saját testnedvüket nem hajlandók "megízlelni", nem a miénk.
9/17 anonim válasza:
A partnerem simán, miért ne. Végülis a sajátja nem csinál ebből gondot. Sőt van olyan együttlét mikor lovagol aztán leszáll bekapja aztán vissza aztán megint leszáll és így tovább.
De amúgy van mikor tele lövöm a száját és én is simán csókolózom vele utána. Én is úgy vagyok vele, magamtól miért undorodjak.
10/17 anonim válasza:
Egy bnom volt aki nem kapta be utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!