Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb bekapja, nekem minden csajom bekapta, szex közben nem kehet mindig mosogatni, van dugás, szopás egy menet alatt többször is váltogatva, tehát szopni kell dugás után, közben is.
Én is kinyalom a punciját, úgy, hogy dugtam előtte, utána dugom újra és újra nyalom.
Anál után be is kell, olyankor tisztára szopják, mert fenékből nem mehet egyből punciba, ezt egy tapasztalt csaj mondta nekem szex közben.
#14, #15 - Ha rendesen elő van készítve a dolog persze. Nem vállalok anált hogy nem vagyok teljesen kitisztítva, így mehet mindenhogy minden. Szigorú higiéniai tisztítás után csak.
(13-as voltam)
Nincs olyan nő akinek ez gondot okozna, szex közben van dugás, szopás felváltva tehát ez elkerülhetetlen, hogy punciból szájba kerüljön a farok, de ez nem gond a nőknek.
Lehet akad, pár szexet nem szerető nő, azok lehet finnyáskodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!