Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mit tennének a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

A párom ( húszas évei közepét járja ) 1-2 perc alatt elmegy, nem nyal, nem izgat fel szex előtt, de viszont a szopás kell neki… heti 1x szokott “szex” lenni …

És azt mondta ő ezen nem akar változtatni..

Ti mit csinálnátok a helyemben?

21N

okt. 28. 10:49
1 2
 11/15 cinderella_ ***** válasza:
100%
Nem szeret, nem akar neked örömet okozni. Lényegében csak arra kellesz neki, hogy beléd engedje. Hagyd ott.
okt. 28. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Hát először is én eldönteném, hogy mit akarok kezdeni ezzel a helyzettel.

A beszélnék vele, hogy nekem ez így nem elég, nem jó, nem élvezem, nem elégít ki.

Megkérdezném tőle, hogy ez őt nem zavarja? Nem érzi magát kicsit kellemetlenül és férfiatlanul, hogy meg sem próbálja kielégíteni azt a nőt akit szeret?

Ha erre semlegesen reagál vagy továbbra sem érti mi a probléma akkor egyértelműen ott fejezném be a kapcsolatot.

okt. 28. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Keress olyat aki a te igényeid figyelembe veszi, és nem csak egy heti ürítő szolgának tekint! Ő nem akar változtatni, akkor változtatsz te magad!
okt. 28. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Szakíts vele, mert láthatóan nem szeret téged és nem érdekli a te örömöd, csak a sajátja.
okt. 28. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Gyere hozzám, én kielégítelek :P
okt. 28. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!